Indie World Showcase - Nintendo Switch:
https://youtu.be/2BogOkvVIj8
Indie World Showcase - Nintendo Switch:
https://youtu.be/2BogOkvVIj8
Se zvoneste ca saptamana viitoare vom avea un Direct normal. Ar cam fi timpul ...
Vad ca au început sa bage ăștia pe posturile tv românești reclame la Nintendo Switch și eshop. Mai rămâne Microsoft, poate din toamnă...
Am jucat early access demo pe Xbox One, mi-a placut, singura problema e ca personajul parca e prea mic in raport cu environmentul si nu se misca bine din controller sticks care nu sunt asa sensibile.
Insa e potrivit pentru o portabila, recomand! E Switch timed-exclusive.
Raji: An Ancient Epic for Nintendo Switch - Nintendo Game Details
https://youtu.be/ze4KXo_Hwm4
Am jucat si eu demo pe Xbox si dupa cateva bug-uri enervante (gen cazut prin harta sau prins de marginea unei coloane si ramas acolo fara sa pot face nimic inafara de restart joc) am renuntat la el.
Din trailer pare mai action focused, dar partea de platforming si controlul nu mi-au placut cum sunt implementate.
Switch 4K:
Nintendo Plans Upgraded Switch Console and Major Games for 2021 - BloombergQuote:
Originally Posted by Bloomberg
Eu eram bucuros si la primul zvon, cu un ecran mai fain. Dar ce zice in articol e la alt nivel...
Nu sunt de acord cu ce zice acolo. Nintendo nu are competitie in ce face. Switch este o consola complementara si nu cred ca cineva alege Xbox sau PS in detrimentul Switch.
Ar putea sa faca o alta chestie - dockingul sa aibe si ceva extra hardware, iar handheld sa duca tot doar 720p sau 1080p, iar pentru scos pe TV sa o poti face in 4K - desi cred ca asta este valabil doar pentru jocurile mai slabe dpdv grafic si nu pt jocuri gen Zelda BOTW2.
Adica, nu inteleg de ce ar trebui 4k, cand un 1080p sau 2k dar cu mai multe detalii ar face minuni.
Din pacate nu am putut citi tot articolul pentru ca se pare ca am atins limita de articole citite gratis la ei, desi nu am intrat pe site in ultimile saptamani (din cate-mi aduc aminte).
N-am pus tot articolul pentru ca dupa se vorbeste despre vanzari.
Ca sa treci de restrictie, mergi pe articol, da remove la toate cookies pentru bloomberg.com, refresh. Asa faci de fiecare data si le poti citi in intregime.
Credeti ca la ei nu se simte criza? Normal ca vor scoate alta consola... more money din licente, accesorii, etc. Daca nu ar fi fost atat de rezistenti impotriva curentului, cei de la Nintendo ar fi putut binemerci sa renunte la consola in sine (sau sa o scoata asa, pentru entuziasti), si sa se axeze pe multiplatform. Ar face (si s-a dovedit deja asta) de sute de ori mai multi bani pe jocuri lansate pe iOS si Android... nici nu vreau sa ma gandesc ce vanzari ar avea jocurile lor pe Xbox, PlayStation sau PC. Cumulate, n-ar avea Nintendo ce sa faca cu banii. Dar, ei prefera sa vina cu hardware "nou" care probabil mananca bataie si de la vreun smartphone mai ieftin... Atu-ul lor sta in software. Pacat ca nu-l folosesc la maxim. Pe de alta parte, la fel face si Sony... poate cine stie, e o reteta mai buna asta a lor.
Ba din contra. Se pare ca au renuntat de tot la iOS si Android dupa vanzarile slabe din ultimile luni. Nah, e de inteles, la ce jocuri de copii au lansat, mai ales Mario Kart care este doar un money grab nesimtit.
Toata lumea a resimtit criza, fie ca e Nintendo, Apple, Google, sau magazinul lui Ionel din deal - heck, pana si salile de pacanele au fost afectate :evil:
Eu nu ma refeream la mizeriile acelea de mini-games. Ci ca scoata full Switch games pe alte platforme.
Cat despre cum au resimtit "toata lumea" criza, da-mi voie sa te contrazic. In caz ca nu stiai, cei mai mari bogati ai lumii in aceasta perioada de criza, au devenit si mai bogati. La naiba, Apple tocmai a batut orice record. Cat despre salile de pacanele, cam asa e... cand e inchis, nu faci bani. Din partea mea, sa dispara de tot.
Nu ma refeream doar la partea financiara, unde ff multi au avut o crestere substantiala - ci au fost resimtit in alte feluri - fabrici inchise sau cu mai putini oameni, productie mai mica, componente mai putine, samd.
Heck, inca se vorbeste ca din cauza epidemiei e posibil ca pana si Apple sa intarziere lanseara aifonului cu 2-3 saptamani fata de cum o fac in mod normal.
Si da, jocurile lor full scoase si pe alte platforme, sau macar printr-un streaming service nintendo ar fi super, dar nu-mi e rusine nici cu switch-ul.
Il am de 3+ ani si inca ma joc aproape in fiecare zi. E mic, e ultra portabil, il iau cu mine absolut peste tot, bateria e decenta si am o librarie destul de mare de jocuri cu adevarat bune.
Da, unele sughita serios (vezi Witcher 3) dar tot sunt jucabile.
Nintendo Direct mini: Partner Showcase - August 2020:
https://youtu.be/PXd3Jw4DoNQ
8BitDo Arcade Stick | 8BitDoQuote:
Arcade Stick is a featured packed joystick designed specifically for Switch and PC.
Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct:
https://youtu.be/s_UcjEq2Dgk
Nintendo Said to Boost Switch Production by Another 20% - BloombergQuote:
Originally Posted by Bloomberg
Sper doar sa nu faca rabat de la calitate si sa ne trezim cu cine stie ce probleme pe aceste modele construite "in graba".
Altfel chiar astept sa vad un switch 4k...
Dzeule, oare vine sfarsitul lumii? Nintendo cerand developerilor sa treaca la 4K? It can't be real! :evil: