Mad91 tu ai card la DS?
Da ...am un R4i Gold , insa nu sunt prea multumit de el in sensul ca mi se pare o porcarie. Dar la pretul de 50 lei nu te poti astepta la altceva. Macar am Moonshell .
Eu il folosesc sa joc Pokemon Crystal , Yellow , Silver , Gold sau Red emulat ,pentru ca imi e mai usor decat sa car pe langa DS un gameboy advance SP(ca are lumina) si incarcatorul ala mare, toate casetele si devine o nebunie.
roby_selesan: citeste http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/. Pe CG nu se discuta despre piraterii and stuff. Sorry![]()
A jucat cineva Mario & Luigi: Bowser's Inside story?
Holy crap, ce joc grozav.
Totul este exceptional: grafica, gameplay-ul, muzica si povestea.
Eu am reusit sa-l termin in 25 de ore asa ca daca va intereseaza un joc foarte lung incercati-l.
Singurul lucru care nu mi-a placut este modul in care Luigi este ridiculizat incontinuu.
Da , super joc...
Cel mai mult mi-au placut nivelele cu Bowser. Bowser is awesome!
End Boss a fost ridicol de greu.
Am luat din italia de la un automat special un stylus de DS cu Lord Fawful -personajul negativ(o sa fac o poza zilele astea).
Da si pe mine ma deranja cum facea Luigi...cel mai mult ma enerva cum se comporta ca un betiv dupa level-up!
Nu am dormit o noapte intreaga incercand sa termin jocu'...desi eu am scos mai putin de 22 de ore de joc.
I HAVE CHORTLES![]()
Da, luptele cu Bowser au fost chiar grozave.
Ending-ul nu mi s-a parut foarte greu. M&L: Partners in Time a fost mult mai greu pe sfarsit.
Chestia e ca in acesta am invatat pe parcurs toate special attacks ca sa le pot folosi cum trebuie in luptele cu bossi, lucru care nu l-am facut cu primul joc si poate de aceea mi s-a parut mai greu.
Si poate ca la mine a durat mai mult pentru ca am vizitat fiecare zona cu Mario si Luigi ca sa culeg tot ce nu puteam lua cu Bowser, inclusiv boabele acelea care le poti folosi pt abilitati.
Stylus-ul cu Fawful suna interesant; nu am gasit nimic pe google.
I have chortles indeed.
Imi spuneti si mie ce e asa tare la DS,este aproape lafel de scupa ca un psp ,grafica e mai buna pe telefonul mobile decat pe consola si aproape toate jocurile is de le 80lei in sus.
Daca stii de unde sa-l cumperi iesi cu mult mai ieftin decat cu un PSP (al meu a costat 250 ron aproape nou) .
Uite aici o gramada de motive pt care DS-ul e asa de bun: Highest and Lowest Scoring Games at Metacritic .
Pai sunt mai multe motive pentru care ne place.
1 Duce mai departe traditia nintendo in materie de portabile (gameboy classic /color / advance )
2 Are unele din cele mai cunoscute personaje (Mario , DK , Link , Pokemon) adica...trebuie sa fii trait sub o piatra daca nu stii cine e Mario.
3 Jocurile de DS par copilaresti insa nu asta conteaza , ci satisfactia si elementul distractiv.
Dar...totusi ar fi bine sa te joci cateva jocuri pe DS si ai sa vezi ce mica mare diferenta e...
Cand vorbesti de PSP vs DS e ca si cum ai zice Pepsi vs Cola. Pentru ca aici e vorba de gusturi.
Si inainte sa postezi , te rog ca data viitoare sa revizuiesti umpic ce ai scris.
Sper ca te-am lamurit...daca nu...da un search pe GOOGLE.
Foarte pe scurt: Gameplay-ul si titlurile Nintendo exclusive.
Pe larg: Nintendo are un numar foarte mare de titluri calitative, spre deosebire de PSP care de cativa ani e o consola moarta.
Degeaba are PSP-ul o calitate ridicata a graficii cand cele mai bune jocuri sunt Patapon, Lumines, consola nu poate supravietui doar cu 2-3 titluri grozave ca God of War si Tekken.
Pana la urma, FF VII de pe PSP e mult inferior celor de pe DS (Vezi FF:4 Heroes of Light), GTA-ul de pe DS nu e cu nimic mai slab decat cel de pe PSP...
Vorbind strict de Romania: PSP e mai popular pt ca se modeaza f usor si baga romanu de pe torenti toate jocurile (cele pe care le stie: gow, tekken, burnout, eventual un fifa... grafica sa fie!).
In schimb pe DS iti trebuie o cultura in console ce nu se gaseste la noi, sa apreciezi un Zelda, un Super Mario 64, un FF gen III si IV...
Ms mult ca v-ati facut timp sa-mi explicati cum sta treaba,acum am inteles si va respect total ca va plac jocurile clasisce si Zelda e chiar un joc ffff misto.
---------- Post added 26-11-2010 at 05:03 PM ----------
Apropo wiimancj de unde zici ca ti-ai luat ds cu 250???
Eu l-am cumparat de la cineva care l-a cumparat nou si l-a vandut dupa scurt timp.
Nu mai tin minte exact daca era pe forumul consolegames sau computergames.
EDIT: Broodstar are dreptate, pretul de 300 RON cu care le vinde LUC e foarte bun si poti sa-ti alegi culoare ( http://www.consolegames.ro/forum/f41...go/index3.html ) .
Am un nintendo ds dar nu prea il folosesc.Nu prea am jocuri si la magazine nu prea gasesc jocuri misto.Mai mult ma joc pe psp,deoarece mai multi prieteni au psp si na,retea...
Bookmarks