http://www.youtube.com/watch?v=3UNu8DYxPlY&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=3r-g2kf9OQg&hd=1
Printable View
Pe 28 ar trebui sa imi ajunga si mie 3Ds-ul ^_^
Haha ,o sa ii fac niste poze si o sa le postez dar din pacate nu mi-am cumparat nici un joc pentru 3Ds ..deoarece nici unu nu este pe placul meu ,o sa raman la Pokemon pana apare Resident Evil : Mercenaries sau Revelations :P
Eu nu o sa ma multumesc doar la poze(nu cred ca sunt singurul)
Te rog sa faci un review complet.
Multumesc anticipat.
Ok ,o sa fac un unboxing video pentru voi si o sa incerc sa fac si un review dar nu prea ma pricep dar o sa incerc :P
Pentru cei care sunt inca nedumeriti: http://www.youtube.com/watch?v=yeQGkadrCkE
Si eu mi l-am comandat tot pe Aqua Blue,inca 3 zile pana sa mi-l expedieze cei de la Amazon si cam pe 28 ar trebui sa il am
cred ca e printre putinele ture in care o consola de la Nintendo e laudata pentru "grafica sa puternica". Stim cu totii ca cei de la Nintendo prefera sa puna baza pe poveste, feeling si distractie in loc de grafica (foarte bine).
Observ ca bateria e foarte slaba: 2 ore jumate, maxim 5 ore daca opreste o parte din feature-uri...foarte putin daca ma intrebi pe mine:D. Da oricum 3DS-ul mi se pare o consola super dar daca ar fi sa imi cumpar una as prefera sa mai astept un pic, nu neaparat ca sa scada pretul consolei, da ca sa mai apara ceva mai multe jocuri... momentan cele lansate nu ma prea tenteaza.
Da oricum ii felicit inca odata pe cei de la Nintendo ca au decis sa lanseze o consola portabila cu idei proaspete si reusind si de data asta sa ofera o experienta complet noua gamerilor.=D><:-P Sa speram ca se va vinde cel putin la fel de bine ca DS-ul.
Ar fi indicat sa nu faca cu 3ds-ul cum au facut cu DSi-ul...
Speram sa imi bage si mie un youtube player (pana si pe telefon am youtube) sau niste apps calumea.
Dar am ramas cu ochii in soare.
Tin sa precizez ca serviciul online nu o sa fie disponibil in prima luna ..ma refer la shop-ul de unde poti cumpara jocurile retro
Unde au vreun 3ds expus prin bucuresti? Sa il butonez si eu. Stiu ca dsi aveau pe la baneasa
Mi-am schimbat comanda,mi-am luat bundle-ul dupa Amazon si acuma trebuie sa mai astept cateva zile -_-
si iata ca a trecut si lansarea, pretul a ramas 190 lire pe majoritatatea siteurilor
3DS “black screen of death” error reports creep in | VG247
Quote:
Reports from multiple users suggest the 3DS is suffering from a recurring crash issue, across multiple titles.
Posts on NeoGaf, AVForums, and DigitalSpy are reporting instances of the freshly-christened “black screen of death” error requiring a hard reset of the system.
Super Monkey Ball, Street Fighter IV 3D, Pilotwings, Ghost Recon, Lego Star Wars, and Mii applications have all been mentioned in connection to the error.
Some users have found the issue is resolved by the reset suggested on-screen, while others have reformatted their SD cards to FAT-32 format and eliminated the problem.
Others have had less luck resolving ongoing crashes, and have resorted to returning the console to the retailer for replacement.
We’ve reached out to Nintendo for official comment and more information.
Thanks, Go Nintendo.
Deci astazi am fost putin dezamagit ,am primit aviz ,eu incantat crezand ca am primit 3Ds-ul ...am luat pachetul de la posta si l-am si desfacut ca eram prea nerabdator ..surpriza ,era husa,jocul Rayman 3D si cu foliile ..deci mai am de asteptat putin pana imi ajunge,am postat o poza in topicul "Ce ne-am cumparat azi"
in 4 zile ti-a ajuns jocul? cat a fost in total, in lire 3ds (cu transport cu tot)