Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Dubii asupra "backwards compatibility DS-3DS

  1. #1 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar

    Dubii asupra "backwards compatibility DS-3DS

    Fratilor, am o "problema" ce ma framanta tare de tot.
    Sunt proaspat posesor de 3DS (de o saptamana) si, urmand sa-mi iau un joc am tot navigat printre magazinele virtuale romanesti in cautarea de oferte si jocuri. Asa am dat peste The Legend of Zelda: Spirit Tracks DS pe un site, la 121 RON. Sigur, cum l-am vazut l-am si comandat fara sa ezit. Asta a fost ieri, sambata. Abia dupa am inceput sa googalesc dupa sa vad ce si cum...
    ...si atunci am observat ca s-au raportat destule probleme legate de rularea jocului pe 3DS: referitoare ba la rezolutie, ba ca nu le mergea microfonul (cand trebuiau sa sufle in el sa cante la fluier), ba ca (si aici n-am inteles de ce) sunt nevoiti sa foloseasca stylusul tot timpul....

    Si cum la un moment dat m-am impotmolit si am cazut intr-o confuzie totala, absoluta...m-am gandit sa va intreb pe voi, gameri cu experienta indubitabila, despre ce parere aveti: merita sa iau jocul, sau mai bine sa ma indrept spre cele cu adevarat facute pentru 3DS? Sigur ca vreu sa iau un Mario Kart 7 (impreuna cu fiul meu suntem fani ai seriei), un Kid Icarus: Upraising, Super Mario 3D Land...etc.
    Dar vazand Zelda asta si mai si fiind pe stoc (ceea ce e mare lucru, de obicei magazinele noastre afiseaza toate jocurile din lume...dar pe stoc avand sub 30% din ele), sigur ca am sarit pe el...nu se putea sa ratez ovazia
    Acuma astept raspunsul vostru, parerile voastre. Comanda va fi procesata abia maine...daca nu cumva au uitat sa actualizeze site-ul asa cum de multe ori am patit, comandand ceva pentru ca aparea ca fiind pe stoc, ca apoi sa fiu sunat ca le pare rau, dar nu au jocul pentru ca au uitat sa actualizeze pagina ...asadar comanda va fi procesata abia maine, deci mai pot renunta la joc daca ziceti ca ati intampinat si voi probleme.

    Merci pentru orice sfat

  2. #2 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu cred ca jocurile de DS costa mult prea mult pentru ce ofera.
    Poti gasi jocuri bune de 3DS pentru pret mai bun pe ebay.co.uk, amazon.co.uk, zavvi.com, thehut.com, graingergames.co.uk, etc; si daca nu livreaza in Romania vorbesti cu RobertDinu care ti le va trimite.

    EDIT: Spirit Tracks sigilat cu 20 de lei mai ieftin: The Legend of Zelda: Spirit Tracks (DS) BRAND NEW AND UNSEALED!! 45496740504 | eBay .
    Nesigilat il gasesti si mai ieftin de atat.

  3. #3 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Cumpara un DS daca chiar vrei sa joci Legend of Zelda Spirit Tracks Gasesti SH foarte ieftin!

  4. #4 SP
    Senior Member tray's Avatar
    L-am jucat eu pe 3ds si merge fara probleme

  5. #5 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Si eu l-am jucat pe 3DS nu l-am terminat insa (dar cat am jucat n-am abut probleme cu el) - exista insa probleme de compatibilitate dar ele sunt in general in sensul invers oricum nu uitati un amanunt esential DSi / DSi XL respectiv 3DS / 3ds xl sunt console REGION LOCKED ! ds / ds lite ul nu sunt region locked.

  6. #6 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Am renuntat la comanda azi diminata, insa tin cont de parerile voastre in continuare. Mi-am comandat in schimb "Kid Icarus: Uprising" pentru ca vroiam un joc care sa ruleze nativ pe 3DS. Apoi voi cumpara si Spirit Tracks, ca sunt fan Zelda si n-am cum sa trec pe langa el fara sa-l joc (chiar si daca presupune sa-mi iau un DS/DSi pentru asta).
    Va multumesc frumos pentru raspunsuri

  7. #7 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Am crezut eu ca am renuntat la comanda!
    Dar am uitat ca traiesc in Romania.
    Fratlor...intr-o saptamana am patit cat altii intr-o viata de joc. Adica level.
    Am comandat Kid Icarus: Uprising duminica trecuta. Luni nu, dar marti vine coletul. Punga aia a curierului e intacta. Desfac...cutia e desigilata jos, la fundul cutiei cum ar veni. Desfac...carcasa cardului nu e in folia aia de plastic ca orice joc original, nou si nedesfacut. Suportud pentru consola e si el resigilat in folia de nylon...deci se vedea de la o posta ca totul era reambalat. Le-am scris un comentariu pe site cu ce-am patit si ca...OK, no problem atata timp cat nu lipsea nimic si totul era perfect functional, dar sa-mi dea o explicatie plauzibila.
    Mi-au raspuns, foarte elegant si cu scuzele de rigoare, cum ca jocul era dintr-un magazin (nu mai era pe stoc in depozit). care era anterior cumparat de cineva care apoi a renuntat la el, descoperind ca nu e compatibil cu consola sa (o fi avut dobitocul PSP) si a renuntat la el.
    De asta a fost desfacut ambalajul. Mii de scuze...si ca spera ca voi ramane clientul lor in continuare

    OK. Sunt un tip intelegator...m-am gandit eu ca o fi fost expus undeva in showroom.

    Intre timp luni, adica in ziua in care Kid Icarus pornea la drum, le scriu mail la ailalti ca renunt la Zelda: Spirit Tracks din motive "obiective".
    Comentariul facut de mine in link-ul de mai jos va povesteste restul
    Legend of Zelda: Spirit Tracks DS - Magazin Jocuri DS Aventura

    Pe langa ca Nintendo nu se promoveaza la adevarata valoare in Romania...se mai intampla si astfel de nenorociri.

  8. #8 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Inca un motiv sa nu cumperi jocuri din Romania.
    Singurul magazin care mai merita atentie este Altex cand mai au ceva oferte bune dar asta nu se prea intampla cu jocuri de 3DS.
    Mai bine folosesti magazine din UK si vorbesti cu un user de pe forum care locuieste acolo si ti le poate trimite.
    Chiar de curand mi-am comandat Ocarina of Time 3D la 22� si astept sa mi-l trimita.

  9. #9 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    De la Altex am luat kid Icarus
    Da, au preturi bune...si la cateva jocuri chiar cele mai bune. Restu (magazinelor)...praf.
    Eu am OoT (si l-am si terminat) pe Wii, l-am descarcat din Virtual Console, de aia nu l-am mai luat si pe 3DS. Sigur...e alta treaba ca arata splendid in 3D.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Xbox One devine backwards compatible By paunstefan in forum Console News
    Replies: 100 Last Post: 08-07-2015, 17:40
  2. Replies: 3 Last Post: 26-03-2013, 17:24

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts