Dubii asupra "backwards compatibility DS-3DS
Fratilor, am o "problema" ce ma framanta tare de tot.
Sunt proaspat posesor de 3DS (de o saptamana) si, urmand sa-mi iau un joc am tot navigat printre magazinele virtuale romanesti in cautarea de oferte si jocuri. Asa am dat peste The Legend of Zelda: Spirit Tracks DS pe un site, la 121 RON. Sigur, cum l-am vazut l-am si comandat fara sa ezit. Asta a fost ieri, sambata. Abia dupa am inceput sa googalesc dupa sa vad ce si cum...
...si atunci am observat ca s-au raportat destule probleme legate de rularea jocului pe 3DS: referitoare ba la rezolutie, ba ca nu le mergea microfonul (cand trebuiau sa sufle in el sa cante la fluier), ba ca (si aici n-am inteles de ce) sunt nevoiti sa foloseasca stylusul tot timpul....
Si cum la un moment dat m-am impotmolit si am cazut intr-o confuzie totala, absoluta...m-am gandit sa va intreb pe voi, gameri cu experienta indubitabila, despre ce parere aveti: merita sa iau jocul, sau mai bine sa ma indrept spre cele cu adevarat facute pentru 3DS? Sigur ca vreu sa iau un Mario Kart 7 (impreuna cu fiul meu suntem fani ai seriei), un Kid Icarus: Upraising, Super Mario 3D Land...etc.
Dar vazand Zelda asta si mai si fiind pe stoc (ceea ce e mare lucru, de obicei magazinele noastre afiseaza toate jocurile din lume...dar pe stoc avand sub 30% din ele), sigur ca am sarit pe el...nu se putea sa ratez ovazia :)
Acuma astept raspunsul vostru, parerile voastre. Comanda va fi procesata abia maine...daca nu cumva au uitat sa actualizeze site-ul asa cum de multe ori am patit, comandand ceva pentru ca aparea ca fiind pe stoc, ca apoi sa fiu sunat ca le pare rau, dar nu au jocul pentru ca au uitat sa actualizeze pagina :| ...asadar comanda va fi procesata abia maine, deci mai pot renunta la joc daca ziceti ca ati intampinat si voi probleme.
Merci pentru orice sfat :)