-
Intrebare consola N3DS
Salut!
Mi-am luat un 3DSXL si am o intrebare: ca sa imi fac cont ca sa pot folosi consola online (eshop si chestiile online din jocuri inclusiv streetpass - da, Animal Crossin New Leaf in special vreau sa joc) trebuie sa selectez o alta tara decat Romania? :)) (ca PSN de exemplu inca nu merge pe RO :-L )
Multumesc pentru eventualul raspuns :)
edit: recunosc ca inca nu am incercat-o online, dar pentru toate chestiile online imi trebuie sa-mi fac un cont pe reteaua Nintendo nu? (ca PSN sau XBLive). Si dupa aia pot cumpara jocuri etc tot de acolo?
-
1. Da, ca să ai acces la eShop, StreetPass și alte cele e nevoie să setezi consola pe UK (Sau Germany dacă știi germană, Portugalia dacă știi portugheză etc).
2. Cumpărăturile din eShop sunt asociate unui cont de Club Nintendo. Dacă cumperi ceva cu consola asociată unui cont personal de Club Nintendo, orice cumperi din eShop va fi înregistrat în contul tău, iar dacă nu, în caz de ștergere accidentală sau defectarea consolei va trebui să cumperi din nou jocul. Plus descărcarea anumitor jocuri din eShop cu consola conectată la Club Nintendo aduce cu ea și beneficii precum dublarea punctelor (față de cât ai primi dacă ai cumpăra titlul din magazin și ai introduce PIN-ul cadou online din browser).
-
deci orice joc care-l cumpar din eShop imi este bagat in contul meu (care e un cont Club Nintendo)..si dak mi se strica consola trebuie sa cumpar din nou jocul la acelasi pret!? fara salvari fara nimic?
ca in format ,,fizic" peste 80% nu le gasesc in RO
(si alea care le gasesc is 50E+)
-
Dacă ai cont de Club Nintendo și conectezi 3DS-ul la acest cont, tot ce descarci din eShop va fi asociat contului tău. Și apoi, dacă ștergi ceva din greșeală, sau ți se strică consola iremediabik, ți-o fură cineva sau alte cele, pe consola nouă introduci iar contul tău de Club Nintendo și tot ce-ai cumpărat deja anterior îți va apărea ca și cadou, fără preț și le vei putea descărca din nou liber.
Dacă descarci/cumperi ceva din eShop fără să ai cont de Nintendo, evident că toate jocurile cumpărate nu vor apărea că au fost cumpărate de tine (consola n-are de unde ști cine ești tu) și în caz de accident va trebui să le cumperi din nou dacă vei vrea să le descarci.
-
-
hm inca o intrebare..pentru jocurile care sunt si 3ds si WII (gen Monster Hunter Ultimate Edition)..daca il cumpar o data pe DS trebuie cand vreau sa ma joc pe WII sa-l iau si pt aceasta?
-
Hmm - nu stiu daca raspunsul de mai sus este chiar corect - eu am 3 console 3DS si nu am reusit sa fac ce zice Bodolay (toate sunt linkate cu contul de nintendo club insa titlurile nu apar la download :D ) - se poate niste detalii ?
Cat despre share intre 3DS si Wii - sincer sa fiu nu cred ca e posibil, va trebuie sa cumperi jocul pe ambele platforme.
-
Ziceam și eu după o căutare pe net și după ce ziceau alții presupus mai deștepți ca mine. Am căutat pe net înainte să răspund.
Ei ziceau că descărcarea unui joc din eShop cu consola ”linkuită” la contul de CN e ca și cum ți-ai lua jocul retail și l-ai înregistra (register product) prin browser. Eu n-am cumpărat încă nimic pentru că nu reușesc să facă să-mi accepte cardul, dar așa e și la Wii.
Evident că dacă ei mint, mint și eu :))
Ceva legătură logică trebuie să fie între Club Nintendo membership și eShop.
Cât despre 3DS-Wii, din câte știu eu doar Mii Maker-ul e disponibil. Eu am conectat 3DS-ul la Wii dar nu funcționează ca la 3DS, unde se poate juca multiplayer cu un singur card.