Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 39

Thread: Metroid: Samus Returns

1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns - Official Game Trailer - Nintendo E3 2017

Metroid: Samus Returns is an action-packed, side-scrolling shooter which has been remade to include engaging and immersive 3D visuals and a rich, atmospheric color palette. Metroid: Samus Returns launches September 15, 2017.

2. #2 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Arata foarte bine. Si din gameplay demo pare destul de dificil . Singurul lucru care ma ingrijoreaza este durata lui.
    Fiind remake pentru Metroid 2, care nu este foarte lung, e posibil sa dureze doar 3-4 ore.

3. #3 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    NoE being the best at what they do. Praise Shibata!
    Attached Images Attached Images metroidle.jpg

4. #4 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    l-ai comandat solecon ? ca as vrea si eu unu in US nu e

5. #5 SP
    Junior Member G-MaN's Avatar
    se poate precomanda de undeva legacy edition? la altex e doar jocul.

6. #6 SP
    Deocamdata nu am vazut-o pe nicaieri. Oricum, nu cred ca trebuie sa ne facem griji, tinand cont ca editia speciala de la ultimul Fire Emblem inca se poate comanda la pret normal de pe amazon.fr/de/co.uk. In ceea ce priveste stocul, NoE > NoA.

7. #7 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    am prins precomanda la Best Buy ...

8. #8 SP
    Junior Member shinorbi's Avatar
    Nu inteleg de ce costa 250 lei, la Altex. Superstar Saga la fel.

Astea-s preturi de Switch.

9. #9 SP
    Member Ramon's Avatar
    Legacy edition pe gameshop.ro

10. #10 SP
    oh, fain. legătură directă
    e și pe pcgarage.ro. cu 8 bani mai scump

11. #11 SP
    pcgarage il are listat ca fiind in stoc la furnizor, ridicare pe 19 sept, livrare pe 20 septembrie.

12. #12 SP
    Member Ramon's Avatar
    Pai si care e combinatia? Il au pe stoc dar ti-l livreaza la o saptamana dupa data lansarii.

13. #13 SP
    Gameshop nu zic nimic nou.

14. #14 SP

Metroid: Samus Returns - Easy Allies Review

15. #15 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am fost sunat de gameshop si au zis ca mi-l trimit maine (joi) ca sa il primesc vineri. Editia legacy + amiibo metroid.

16. #16 SP
    M-au sunat si pe mine, sa-mi spuna ca nu o sa primeasca editia Legacy, doar figurinele amiibo.

17. #17 SP
    dar "legacy" nu e același lucru cu "limited"? (EU vs US)

18. #18 SP
    Nu, Limited Edition, pentru US, are doar jocul si soundtrack. Legacy Edition, pentru EU are mai multe chestii.

19. #19 SP
    da, asa e. apai la pcgarage zice limited edition. ma gandesc ca au vrut sa zica legacy.

20. #20 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    M-au sunat si pe mine, sa-mi spuna ca nu o sa primeasca editia Legacy, doar figurinele amiibo.
    Eu am intrebat daca e editia Legacy si mi-au confirmat ca da. Poate tie ti-au spus ca nu pt ca nu mai aveau stoc. Eu am facut precomanda acum 5 saptamani.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast