Si acum, lasand la o parte jocurile de umplutura gen GT7, niste detalii despre ce conteaza cu adevarat.
^As fi nebun dacă mi-aș lasa consola și cablurile sa strice imaginea camerei după ce am cheltuit o groaza de timp și bani cu designul sa o fac sa arate impecabil.![]()
Expresia faciala a tipului care tine in maini consola face toti banii. Parca-ar fi cineva in spatele lui care-l ameninta cu arma or something.
Nu inteleg. Aia e consola sau e cutia consolei? Pare foarte mare si complet alta forma fata de ce au prezentat.
Am înțeles acum de ce nu vor fi foarte multe console ps5 la lansare. Ocupa prea mult spațiu in camioane![]()
Zvon, posibil ca cipul din ps5 sa vina cu 3D stacking
de la minutul 10
Și ceva despre asta in articolul de aici https://www.ps5playstation5.com/ps5-3d-stacked-ram/
Sper ca rezolva problema cu racirea pentru ca e bataie de joc, incerc sa ma joc infamous second son(PS4 Pro) dar indiferent daca selectez performance sau framerate mode face ca un avion.
Se aude mai tare ventilatorul decat vocile si actiunea din joc(volumul e destul de sus)... Nu e primul joc in care patesc asa la fel a fost si in God of War, Horizon Zero Dawn etc.
Degeaba ai jocuri bune daca cosola e praf construita. Sa invete de la Microsoft cu Xbox One X...daca au inginerii asa de slabi.
Din punctul meu de vedere Ready of Dawn e o pierdere pentru Sony, The Order 1886 a fost un joc bun care merita din plin o continuare.
IP-ul e detinut de Sony, care poate da sarcina unei continuari altui studio first party.
Bookmarks