Da, un artificiu interesant la inceput, pentru a masca loadingul, dar care devine repede enervant. Si acum am PTSD de la alea din TLOU2.
Da, un artificiu interesant la inceput, pentru a masca loadingul, dar care devine repede enervant. Si acum am PTSD de la alea din TLOU2.
PlayStation 5 runs hotter than the Xbox Series X with the PS5 peaking at 65 °C/149 °F according to unconfirmed report
https://www.notebookcheck.net/PlaySt...CQLkMczVAQ2W9g
Peak de 65 de grade mi se pare chiar rezonabile avand in vedere suprafata mai mica a SoC comparativ cu Xbox Series X, presupun ca aveau dreptate cand au comparat heatsink-ul de PS5 cu un vapor chamber la eficienta.
Are Cip mai mic dar este mai fierbinte. Asta din cauza ca urca in frecvente mai mari. Dar 65 de grade este chiar ok. Nasol dacă atingea 90 de grade . Dar sunt doar zvonuri, mimic confirmat
Mult a fost... putin a mai ramas. Sper sa se si respecte termenul de livrare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Godfall First Boss Fight, PS5 NXGen Gameplay, Dual-swords, 4K Footage
DO NOT PROCEED TO CLICK AND WATCH THE VIDEO IF YOU DON'T WANT THE FIRST BOSS FIGHT SPOILED!!
arata din ce in ce mai bine jocul asta si da e 4k 60 fps cu time loading sub 2 secunde
Acelasi sunet de boot ca in leaks:
Microsoft are parteneriat cu Taco Bell pentru Xbox Series X giveaway, probabil Sony face la fel pentru PS5 cu Burger King.
Insa, o sa fie si UI reveal pe 15?![]()
Stiati de treaba asta? Am deschis consola si de unde stiam ca sunt level 10 m-am trezit level ~160-ish
Upcoming Trophy levelling changes detailed:
https://blog.playstation.com/2020/10...nges-detailed/
PS: Am citit tot si mi se pare tare, chiar era nevoie de mai multa granularitate in ceea ce priveste trofeele si SONY a facut just that.
@Xander: de la level 19 am ajuns la 323. Totusi nu mi s-a schimbat iconita in dreptul nivelului asa cum apare in tabel.
Am vazut ieri sau alaltăieri concurs la Jagermeister. Cumperi minim o sticla de 0.7 L, inscrii bonul fiscal si participi la extragere pentru anumite premii, inclusiv PS5 cu ochelari VR
Sunt foarte curios, dar am zis sa nu fac topic separat ca nu are rost, ce aveti in plan sa jucati prima data pe ps5? Ma refer la un joc pe care aveti in plan sa il terminati , nu doar sa vedeti cum se misca/arata, eu personal duc un razboi intre Ac Valhalla ( da am vazut noul trailer) si Cyberpunk ( nu mi dau seama ce, dar ceva e off, nu sunt atat de hyped pe cat ma asteptam) + Demon Souls in paralel , seara, pentru ca am terminat originalul recent, spider man ramane pentru decembrie ( chiar daca spider-cat imi face cu ochiul )
La mine pe PS5 va fi cu siguranta Spiderman.
Daca ma intrebi ce voi juca prima oara pe next gen (XSX=multiplatform la mine), atunci 100% COD Black Ops Cold War + AC Valhalla in paralel pentru ca sunt mult, mult prea hyped pentru amandoua si nu pot alege.
De Cyberpunk nu ma ating pana cand nu vor avea bunul simt sa spuna clar ce versiune este care si cum. Momentan este o ciorba totala ba ca smart delivery ba ca vine mai tarziu nu stiu ce versiune, ba ca incarci texturi de pe stick, ba X, ba Y...asa ca nu stiu ce sa cumpar deci... nu am sa il cumpar.
Bookmarks