Nașpa! Înseamnă că până la sfârșitul anului Sony o să închidă divizia de console și jocuri că așa au calculat niște "analiști" de pe youtube !Am cumpărat degeaba consola ... Dar până atunci o sa o forjez până cedează circuitele din ea, să moară de necaz japonezii ăia !
![]()
Se lucrează la Diablo 2 Remake
https://www.psu.com/news/diablo-2-re...8TxSCMOA_zv9N0
New Sony info:
❗️Total PlayStation user gameplay time in December was 30% higher YoY.
❗️87% of PS5 users are subscribers to PlayStation Plus
❗️Marvel Spider-Man Miles Morales has sold through 4.1 million units as of end of December.
❗️ The number of active PlayStation network users across all PlayStation devices has reached 114 million.
❗️The total number of paid PlayStation Plus subscribers is now 47.4 million which is up from 38.8 million in the same quarter last year.
❗️ Sony says the PlayStation 5 shipped 4.5 million units as of December 31, 2020.
❗️There were also 18.4 million first party games sold across PS4 and PS5 in the quarter ending Dec 31, 2020.
❗️For reference, the PlayStation 4 also shipped 4.5 million units in the same 2013 quarter.
- The PS4 version of the game was sometimes installed from the PS4 game disc even after upgrading the disc version of a PS4 game to the PS5 version.
- Improves system performance
Sa speram ca merge. Pot sa imi eliberez si eu in sfarsit cateva sute de Gb ocupati de veraiunile de PS4 ale jocurilor.
Am testat si problema cu deconectarea WIFI-ului in timpul descarcarii nu s-a reparat la mine.
Dar am observat ca doar cu unele retele / routere se intampla.
Am facut si eu update-ul dar inca vad ca am versiunile de PS4 instalate la jocuri si nu le pot sterge (cel putin nu am gasit optiunea sa o fac).
La control a mers. Am dat Delete si m-a dus in alt ecran unde puteam alege PS4 si PS5, dar la Immortals Fenyx Rising nu - ma intreaba direct daca vreau sa-l sterg si sterge tot jocul, desi la game versions imi arata si PS4 si PS5![]()
E cam ciudat ca spuneti asta. Vazusem dincolo ca cineva are probleme cu AX58U - acelasi router am si eu, dar tin consola pe cablu si poate d-asta nu se manifesta la mine...
Tot cu Control am testat si eu, acolo am observat ca se poate alege.
Sigur era instalata si versiunea de PS4?
Am observat si eu ca la unele jocuri apare versiunea de PS4 dar cand o selectez ma duce in Store ca sa o descarc.
Alta idee ar fi sa te uiti in Game Library sau direct in Storage .
De ce mama naibii s-au gândit ca e bine sa lase HDR-ul activat pt orice joc? Chiar daca e SDR? N-arata bine deloc jocurile SDR cu HDR forțat asa. Culorile sunt aiurea la majoritatea.
Nu exista nici o posibilitate prin meniu sa fie ca la PS4, automat? Sa schimbe pe HDR doar daca jocu e HDR.
Nu. Trebuie schimbat manual din setari.
Si mie mi se pare incomod. Poate pe viitor vor da posibilitatea de a face asta automat, dar cred ca asta e la fundul listei pt ei momentan.
Bookmarks