Nu pot spune ca ma incanta ideea de a cumpara altceva decat sony, samsung sau lg![]()
Atunci mai scoate niste banuti de la buzunar. Toti ne-am dori ieftin si bun. N’existe pas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu unul în afară de OLED n-as mai cumpăra altfel de TV-uri daca m-ar tine buzunarul. Mergi liniștit pe LG BX. Eu am B7 de peste 3 ani și inca mai am momente in care sunt mirat cât de fain se vede, mai ales pe HDR. N-am avut nici o problema cu el.
Sony reportedly told analysts PS5 shortages will continue until next yearOriginally Posted by VGC
Get ready for PlayStation’s Celebration of the community with Days of Play 2021 – PlayStation.BlogOriginally Posted by PlayStation.Blog
PlayStation Player Celebration | Days of Play:
Days of Play 2021 | Endless Possibilities for Play:
Ce misto ca e si Romania in lista aia... NOT!
Nu inteleg de ce nu ne includ si pe noi din moment ce avem store oficial aici.
Eu am putut sa ma inscriu. Ar trebui sa mi se contorizeze.
"Vă mulțumim pentru înscriere! Veți începe să contribuiți la sărbătorirea Days of Play pe care PlayStation o dedică jucătorilor odată cu începerea următoarei perioade-obiectiv.
Ma mir ca nu au spus nimic de Play at Home, cel putin pana azi, desi pe 15 mai este ultima zi cand se poate descarca gratuit Horizon Zero Dawn Complete Edition.
Asa ar trebui. Probabil va fi oferta aceea de 12 luni + 3 luni extra pentru cei care nu au avut PS Plus in trecut.
As fi facut pe Baby Sitterul cu TV-ul, dar adevarul e ca eu nu reprezint decat un beneficiar secundar al acestuia. Despre ceilalti utilizatori, nu as fi putut garantaDe asemenea, nu am vrut sa renunt la dimensiune.
Am trecut peste buget si am luat XH90 de 65 inch. Astept sa ajunga zilele urmatoare.
Am facut comparatia cu XH80 (versiunea mai ieftina) si nu am putut sa imi dau seama foarte bine de diferente intr-o incapere bine iluminata ca cele de la showroom (ambele pareau sa aiba un negru bun, dar avand in vedere conditiile, destul de irelevant). In schimb, ce am putut observa a fost ca pe XH80 imaginea era mai ,,laptoasa,, - desi nu era o diferenta enorma. Pe XH90 culorile ieseau in evidenta mai bine si in anumite scene (de exemplu era ceva camp cu iarba), imaginea era o idee mai realista. Am luat XH90 pentru latente mai mici si in speranta ca intr-o camera mica si complet intunecata voi reusi sa vad noi detalii+ teama sa nu patesc ca si cu monitorul meu ips: la scenele intunecate trebuie sa maresc o groaza gammaul ca sa inteleg ceva din imagine (shadow of the tomb rider a fost un chin din acest punct de vedere).
Si nu vi se pare dubios asta? De unde au ei codurile alea la jumate de preț? Daca sunt luate prin metode nu tocmai legale?
The PS5 Is Starting to Look Like the Revolution It Promised | WIREDOriginally Posted by Wired
Sa fim seriosi, crezi ca Sony nu stie asta? Nu au facut nimic pana acum....eu iau de ani de zile si nu am avut nicio problema, totul a fost legit. probabil cumpara in bulk si se fac oferte. Nu sunt coduri pentru toate tarile binenteles. Si la fel si cu conturile pe alte tari, daca sony ar iesi pe minus ar restrictiona treaba asta.
Pana acum singurele ban-uri care le-am vazut au fost pentru ciparea consolei si faza cu ps collectionul pe ps4.
Este tot gray market dar este mai safe decat altele de genu.
Dar este un subiect discutat pe tot internetul.
Is CDKeys Better Than G2A? I Decided To Find Out
Is it ok to buy games from g2a, cdkeys etc?What makes CDKeys different is they do not allow users to sell keys, they get all the keys themselves!
CDKeys management team has over thirty years of combined experience in gaming, this gives them a massive network of suppliers and contracts to source keys. They buy globally to get the cheapest price possible and pass the saving onto the consumer.
To put it simply CDKeys will buy a game from a company where the currency is weaker and the price lower, and sell that game for a cheaper price. This practice is common and makes CDKeys a grey market.
It’s similar to exploiting the Nintendo E-shop to get the cheapest game possible, to see my guide on how to do this check my post here.
CDKeys have detailed terms and conditions that protect both you and CDKeys from fraud, so if stolen keys appeared on CDKeys they would be directly liable, whilst G2A can just say they are not responsible for where sellers get their keys.
PC game storefronts compared: what you need to know about retailers and resellers
Nu ma refer la ban-uri de la Sony. Și Sony nu face nimic pt ca si-ar ridica in cap o mulțime de oameni care au cumpărat acele coduri in necunostinta de cauză si pt ei Sony ar fi principalul vinovat daca sa zicem lor nu le-ar mai merge jocul/abonamentul sau consola. E exact aceeași problema si la celalalte companii care aleg sa nu anuleze key-uri activate dupa ce se descoperă ca au fost cumpărate cu carduri furate si mai apoi revândut pe aceste site-uri "gray market". Ca de asta zic eu ca e dubios ceva la prețurile alea. Oare ce amarat si-a pierdut toti banii din cont ca sa pot eu sa-mi iau Plus la jumate de preț?
Implementarea functiilor DualSense in cateva jocuri:
Devs reveal their upcoming DualSense wireless controller implementations – PlayStation.BlogOriginally Posted by PlayStation.Blog
Da. Mi-a venit si pot spune ca cel putin pe continutul de la playstation 5 si filme 4k blue ray sta EXCEPTIONAL. Pana acum ma jucam pe un monitor ips de la lg de 27 inch 2k si diferenta e de la cer la pamant. Sunt foarte multumit de el pana in momentul de fata. Stau la 3m distanta de el si pot spune ca imersiunea e fantastica (dar nu mi se pare ca e prea mare). Culori, contrast, chiar si sunet... wow. Cand apare o imagine neagra, zici ca e stins ecranul.
Bookmarks