Fluturaș ăsta venea in trecut și ne explica noua de PC Mustard. Acum vad ca o baga pe aia ca are 4 console și ca sunt nașpa ca nu țin nici in 1080 @30 fps. Lasă-mă nene cu vrăjeala ca sunt sătul de clone și de Mustard Racers!
Printable View
Fluturaș ăsta venea in trecut și ne explica noua de PC Mustard. Acum vad ca o baga pe aia ca are 4 console și ca sunt nașpa ca nu țin nici in 1080 @30 fps. Lasă-mă nene cu vrăjeala ca sunt sătul de clone și de Mustard Racers!
Variantele de baza chiar sunt naspa, One S-ul nu prea l-am folosit apoi am trecut la One X iar PS4 nu am avut doar Pro pe care am dat-o pentru ca facea ca un avion si am luat revizia a doua cu TLOF US Part 2.
PS3 e mediocra am luat-o degeaba iar Wii U am cumparat-o pentru backward compatibility si jocurile Nintendo, ca hardware e slaba rau.
Dintre toate singura de care chiar sunt multumit e One X-ul pentru ca e mica, silentioasa si in general duce jocurile in 4k la 30fps dar pentru jocuri de strategie si FPS-uri nu e buna.
razvanrazy
Horizon Zero Dawn 2017 si God of War 2018.
cosmin1088
Stai linistit ca peste 4 ani o sa apara PS5 Pro.:)
Hai sa vedem dacă e asa :))
https://www.trulyexquisite.co.uk/Attachment 289481
LE: Interesanta este diferența de preț dintre cele doua. Sa fie la fel și pentru varianta normala?
Salut. Sony a avut jocuri bune si in primii 3 ani de la lansare:Infamous second son, Uncahrted 4 sau cel mai bun joc de ps4 (pentru mine) Bloodborne. Din cauza jocurilor exclusive imi si iau ps5,indiferent de pret.(si sunt multi ca mine) Parerea mea ca la 500euro, ps5 se va vinde mai bine decat ps4. Pentru ca, cei care detin un ps4 nu cred ca renunta la exclusivitatile sony pentru o consola mai ieftina si jocuri exclusive mai ,,slabute" nu vreau sa supar pe nimeni, am avut si xbox. Nu imi iau o consola doar ca este mai buna. Importante sunt jocurile. Simplu, daca xbox scoate Bloodborne,Uncharted,God of war,Tlou,Ghost of tshushima sau Horizon,chiar si Ratchet, trec la xbox pentru jocuri ;) Si ma repet. Din cauza ca, a acaparat o piata mai larga de jucatori cu ps4 si au avut exclusivitati bune, ps5 o sa se vanda foarte bine. Mai bine decat ps4. Cine se baga la pariu, pe o bere ;))
Infamous second son devine foarte plictisitor, am rezistat pana am jucat cu tipa aia apoi l-am sters, Bloodborne nu mi-a placut iar Uncharted 4 e bunicel dar e mai slab ca Rise/Shadow of the Tomb Raider.
Nu cred ca o sa se vanda mai bine ca PS4 pentru ca se lanseaza intr-o criza economica si sanitara fara precedent iar majoritatea care vor o consola o sa ia ceva ieftin pe la 300 de euro gen Swtich, PS4, One S.
PS5/XSX o sa prinda mai mult la fani hard core nu la restul.
:D:D:D
Sa fim serioși dacă și jocurile alea sunt slabe ....
Poate pentru tine dar nu pentru zeci de milioane de jucatori
Uncharted 4 sub Rise/Shadow of the Tomb Raider=))=))
În cazul Uncharted 4 eu am pățit altceva. Mi-am setat așteptările foarte sus, văzusem recenziile pozitive și notele mari, iar când l-am jucat am realizat că nu se pupă deloc cu laudele primite. Comparat cu primele două din serie mi s-a părut inferior și mult prea lălăit. Din puncutul asta de vedere, da, au fost mai „jocuri" reboot-urile din seria TR.
Guys, haideti sa discutam strict despre viitoarea consola a celor de la Sony, nu despre jocuri vechi si experienta pe care am avut-o noi cu acele jocuri.
Multumesc :)
Aproximativ 625 de euro
O superbitate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu tot zic ca PS5 o sa coste undeva la 600 de coco nu cred ca poate sa fie mai ieftin si mi se pare un pret rezonabil pentru generatia viitoare, sper sa ma insel, oricum zilele astea aflam si pretul real. MS poate sa vand si la 100 de euro consola lor nu le pasa acuma de asta, ei vor sa iti vanda defapt game pass si servicii.
Eu vad o singura optiune pentru Sony acum ca MS a lansat preturile: 400$ digital edition, si 500$ standard.
450$ pentru digital scoate ps5 din lupta cu seria S.
Si orice peste 500$ ar fi o problema, pentru ca e aproape echivalent cu seria X la specificatii.
Daca ar fi 350$ digital si 450$ standard, ar fi o mega lovitura, dar nu prea cred.
Deci pariul meu: 400$ digital, 500$ standard PS5.
Mark my words:
PS5 DE: 349€
PS5 SE: 449€
Dacă e asa, îți trimit o bere
Sony probabil se gandeau la 500 digital si 600 disc iar acum Microsoft i-a luat prin surprindere cu preturle astea 300 XSS si 500 XSX.
Sunt fortati acum sa vina macar cu 500 digital si 550 disc daca nu vor sa isi asume pierderi mari.