Șmirghel, autocolant... Thank you! Important e să nu ajung la ciocan. :D
P.S. Btw, am Orbit Sander de la Makita. Crezi că iese ceva frumos? :evil:
Printable View
Șmirghel, autocolant... Thank you! Important e să nu ajung la ciocan. :D
P.S. Btw, am Orbit Sander de la Makita. Crezi că iese ceva frumos? :evil:
Am impresia că aveți o fixație pe asta, consola va fi glosy treceți peste, aveți alternative nu este că și cum sunteți obligați.
Aici trebuie să postăm doar laudatium la adresa PS5, sau cum? Dacă te deranjează "fixațiile", sari peste... Nu este ca și când ai fi obligat.
E amuzant cum și cât vă deranjează o bucată de plastic strălucitor, dar în acelaști timp și lenea e direct proporțională cu mărimea bucații de plastic glossy.
Pentru că bineînțeles mai ușor să bocești, în loc să pui un pic mintea și mâinile la lucru.
A luat-o razna si Marques. =))
E normal ca lumea sa se planga de un aspect sau altul al unui produs. Fiecare-si spune of-ul si e complet firesc.
Eu sunt curios daca totusi, dupa șmirghel, in caz ca aveti probleme cu ea, o mai accepta la garantie. As tinde spre un mare Nu.
In schimb daca se aplica un skin, se da usor jos in caz de ceva.
E enervant rau sa ai ceva atat de lucios. Detest din tot sufletul partea lucioasa de la base PS4 si arata ingrozitor dupa atatia ani de sters, dar nah...defilam cu ce avem si personal nu cred ca voi face nimic ca sa acopar acea suprafata pentru ca...well...nu-mi pasa atat de mult :|
Eh, vezi, asta va macina pe multi dintre voi. Nu faptul ca poti accepta sau nu argumente pro si contra, ci hate-ul si jignirile gratuite. Eu de exp. am scris simplu si concret despre o chestie care nu-mi place mie, incercand sa nu jignesc pe nimeni. Dar vad ca tu deja ne faci "lenesi" si "bocitoare". Mai mult, cred ca prin expresia "in loc sa pui mintea la lucru" ne faci si prosti. Tipic romaneste. Felicitari, ce sa mai zic? :wall:
Eu nu inteleg de ce ar trebui sa-mi pun mintea la contributie si sa inventez tot felul de chestii ca sa rezolv o hiba vis-a-vis de o consola.
Am destule pe cap pentru care-mi pun mintea la contributie zi de zi.
Bag mana-n foc ca daca nu faceau mizeria aia glossy, nu era nici dracu’ deranjat. Just sayin’.
Oricum, ma consider indreptatit sa spun ce ma deranjeaza, nu vorbesc ca unii, care doar se uita prin vitrina. Am precomanda data, banutii sunt deja luati din cont, deci, am tot dreptul sa spun ce ma deranjeaza, chiar daca lezez pe unii sau pe altii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.finder.com.au/in-demand-consoles
Hehe, apare si Romania acolo - Playstation 66%, Xbox 35%.
PS5 Launch - Play Has No Limits:
https://youtu.be/t12x7k_oecc
Revealing the global launch ad for PS5 – PlayStation.BlogQuote:
The theme of the spot is centered around the idea of exploration. There is a desire in all of us to explore and discover new possibilities, whether it’s in gaming, or in our everyday lives. We all want to go to places we’ve never been, see what’s never been seen. We tell the story by paying homage to explorers of the past who stood on the threshold of the unknown and pushed past their limits to achieve the extraordinary.
Finally, we needed an iconic voice to narrate this unique spot, we went with our new strategic creative partner – Travis Scott. We hope you enjoy, and we look forward to continuing to explore new and exciting worlds with you through PlayStation 5.
Quote:
Over the next two hours, we're going to be dropping updates on five upcoming #PS5 games at http://PlayStation.Blog.
Haven - story trailer:
https://youtu.be/5pSWcGTLsEI
Hold hands alone or with a special someone in Haven, out December 3 on PS5 – PlayStation.BlogQuote:
Originally Posted by PlayStation.Blog
Asta iese si pe Xbox., nu? Chiar am jucat un demo in perioada E3-ului, pe Xbox.
bun, am luat-o, acum sa vina jocurile 4K!
Da.
https://youtu.be/fRjSlDprgns
Temtem makes its console debut exclusively on PS5 – PlayStation.BlogQuote:
Originally Posted by PlayStation.Blog
Cum sa nu te plangi de plasticul lucios de pe PS5 cand e cel mai prost, se zgarie usor si se umple de amprente/grasime.
Ca un exemplu e Samsung care a tot folosit mizeria aia de plastic lucios pe telefoane, in timp aratau oribil.
Unul dintre motivele pentru care mi-am luat Samsung S8500 Wave si S4 Black edition a fost pentru ca am vrut sa evit cu orice pret platicul lucios.
Pui metal sau plastic mat daca vrei ca produsul sa se mentina cat mai bine in timp.
Nu mai zic ca mi se pare penibila atitudinea unora care spun ca trebuie sa faci tu ceva cu plasticul lucios nu Sony.
Pai eu dau 500 de euro ca sa ce? Sa repar ce a facut Sony prost?
Stiu ca esti troll si toata lumea te ignora, dar eu am terminat treaba de birou, deci o sa iti dau de mancare.
Sa ne faci si noua review la PS5 daca tot l-ai primit si zgariat deja. Sper sa il stergi inainte, macar pentru video. Stim ca ai degetele pline de praf de Lotto Classic, se stie ca orice gamer mananca asta cand se joaca si freaca si consola cand baga discul.
Tu oricum nu dai niciun ban pentru ca nu o vei cumpara, nu mai veni cu farfuria asta de rahat turcesc ca nu ne intereseaza.
Iti fac cadou un PlayStation 3 Super Slim ca sa vezi ce inseamna plastic lucios, poate nu ai vazut asa ceva pana acum la birou sau acasa.
Din cate stiu am cumparat PS3, PS4 Pro varianta originala si acum am PS4 Pro The Last of Us Part II Limited Edition deci sunt utilizator de Playstation...
Cand o sa sa apara in stoc o sa cumpar si PS5, promit ca iti trimit o poza cu banda aia lucioasa sa o pui ca screensaver. :)
Daca spui ceva negativ de PS5 automat esti jignit unii pur si simplu nu pot sa accepte minusurile unui produs si faptul ca cineva are alta parere.
Nu cred ca a spus nimeni ca PS5 nu ar avea minusuri, sigur are destule, dar nu ti se pare exagerat ( asta ca sa folosesc un termen ok) ca un gamer sa se planga de o bucata din plastic care nu afecteaza cu absolut nimic functionalitatea produsului sau experienta in jocuri ?! :-/