Mie mi se pare penibil. O sa fie prima generatie de console care pastreaza carcasele de la generatia anterioara - si PS5 si Xbox Series X. Asta nu denota decat lipsa de idei.
Printable View
Mie mi se pare penibil. O sa fie prima generatie de console care pastreaza carcasele de la generatia anterioara - si PS5 si Xbox Series X. Asta nu denota decat lipsa de idei.
Sony invests $250 million in Fortnite maker Epic Games | VentureBeatQuote:
Originally Posted by VentureBeat
Pe negru ar fi aratat mai bine.
Poza proaspata
Sent from my iPhone using Tapatalkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...57f28f29ef.jpg
Pare a fi foarte masiv, WTF!?
Pai o sa fie cam la fel ca cel de Xbox Series X.
Mie mi-ar fi placut mai mult sa fie toata carcasa alba si partea de sus unde scrie PS5 sa fie albastra. Oricum ar fi fost, albastrul nu putea lipsi, este imaginea lor...
Controlerul de series X, a și fost anunțat ca este mai mic decât cel de Xbox one . Eu cred ca de data asta controlerul de PlayStation va fi mai mare decât cel de la Xbox series X.
Sunt destul de dezamagit de controller. DS4 imi venea foarte bine in mana si pe cel de xbox nu l-am suportat niciodata tocmai pentru ca e prea mare si trebuie sa imi intind degetele ca sa ajung la butoanele din spate. Oare ce sanse sunt sa scoata si varianta mai mica?
Cu siguranta nu vor avea o versiune mai mica si cu siguranta va fi fix de marimea celui de Series X, care o sa fie ceva mai mic decat cel de One X.
Probabil dupa cateva mii de teste, au ajuns la concluzia ca aia este dimensiunea perfecta pentru cea mai mare parte din utilizatori. Iar restul se vor obisnui.
Poate e compatibil cu ds4. Parca asa se zvonea.
Eu nu am maini mici, dar controllerul de xbox mi se pare enorm. Sau poate nu il tin eu corect in mana? :))
Sprijin controllerul pe degetul mijlociu si folosesc aratatorul pentru R1/L1, dar abia ajung la ele.
E posibil sa fie doar obisnuinta sa ai maneta din stanga in dreapta jos pentru mana stanga, iar faptul ca este in stanga sus pentru deget sa-l faca sa para mai mare decat este, din simplu motiv ca-i incomod pentru tine.
Mie ambele mi se par ok si nu am nicio problema sa trec de la unu la altu de oricate ori este nevoie.
Pai da, este absolut logic. De ce? Pentru ca cine este si "fan" Xbox, are deja One X, care este o consola foarte puternica si care va continua sa primeasca jocuri inca cel putin 1 an de la lansarea next gen.
In schimb la PS, diferenta va fi mult mai mare de la base PS4 si chiar de la PS4 Pro asa ca e absolut normal ca majoritatea oamenilor sa mearga pe PS5 initial.
Eu asa gandesc si asta este motivul pentru care vreau sa fac pasul day 1 de la base PS4 la PS5, dar pe Xbox voi ramane cu One X cateva luni - 1 an.
E normal ca tabara care a vandut mai multe unitati in actuala generatie sa plece cu un avans si in urmatoarea, mai ales daca rivalii nu aduc nimic revolutionar care sa ii faca pe oameni sa schimbe macazul. Sincer nu vad un motiv real pentru care cineva care a detinut un PS4 generatia asta sa treaca la xbox next-gen. Ca Microsoft ofera o consola mai puternica? Perfect de acord, dar avantajul asta l-au avut si aproape jumatate din generatia asta si nu prea a contat.
Eu unul am detinut ambele console generatia asta (ambele vanilla), dar pe xbox m-am jucat doar Sunset Overdrive si Forza Horizon de la 2 la 4. In rest a cam strans praf. Clar nu mai fac greseala sa investesc in ambele console next-gen, pur si simplu nu renteaza, pentru mine cel putin.
LE: Uite ca mi-a adus @SeCeX aminte, am jucat si Gears 4-5 pe Xbox, cel din urma prin GamePass, poate cel mai bun lucru pe care il ofera Microsoft.
La fel am facut si eu generatia asta, Ps 4 Pro si Xbox One S, Xbox ul...am jucat gears cu prietena in co op si ori + seria halo, cam atat, imi pare rau? nu, dar generatia urmatoare va fi nevoie de ceva mai mult sa ma convinga cei de la microsoft sa le mai cumpar consola (prima mea dragoste a fost xbox 360, nu sunt hater :>). O sa astept 2-3 luni dupa lansarea PS5, am sa sar pe el, si apoi mai vedem ce exclusivitati aduc microsoft la masa. P.S ( Daca noul Fable arata bine nu mai stau pe ganduri ;;) ).
https://www.gtplanet.net/wp-content/...ne-860x484.jpgQuote:
Originally Posted by GTPlanet
Sony Patent Hints at PlayStation 5 Cloud-Based Emulation of Previous Consoles
Asa ar fi cel mai usor sa faca BC, daca nu au gandit de la inceput asta. Play dintr-un VM in cloud. Acum ramane de vazut daca este una din chestiile pe care inca le tine ascunse Sony sau sunt doar speculatii.