Originally Posted by
Syni
Mie mi sa părut greu Bloodborne fiindcă a fost primul meu joc din seria Souls, habar nu aveam cu ce se mănâncă și pur și simplu am pus mâna pe el fiindcă a fost oferit gratuit intr-o luna la PS+. Am intrat in el, abia am trecut de “cățelul” ăla de la început [emoji23], și p..a, l-am lăsat dreaq vreo 6 luni. Apoi din lipsa de altceva am început sa ma documentez, ma gândeam ce naiba e așa apreciat, Game of the year, o mulțime de video-uri pe YouTube etc. Încet, încet dar greu tare am început sa ma obișnuiesc, ma atrăgea foarte mult, “visam noaptea”, la unii boși am avut nevoie de summons, faza e ca foloseam un “build” pe dexterity cu dagger, pur și simplu era chinuitor. Cred ca am stat la father Gascoyne mai mult de o săptămâna. Am învățat, și nu m-am mai putut opri pana nu le-am jucat pe toate, și rejucat! Tocmai de curând am mai dat un run prin DS3 și Bloodborne și sincer îmi vine sa rad acum cât de ușor mi se par.
In cazul meu au creat dependentă jocurile de la From Software, îmi pare de exemplu, fără hate gratuit , AC absolut penibil partea de combat din el ( inclus Valhalla), singurul GOT s-a apropiat binișor, dar și acolo am jucat pe ultimul nivel de dificultate și pur și simplu le-am rupt și eu fâșul [emoji3]
Cine are răbdare cu jocurile Souls și insista sa invete, sa se perfecționeze, va descoperii niște jocuri fantastice, care merita fiecare bănuț.
Sunt sigur ca in curând urmează un nou remake pentru un alt joc din serie, și sper făcut tot de ăștia de la Blue Point pentru ca sunt jocuri care au făcut istorie.
Eu aștept Elden Ring...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro