ATX-MG deci noi care avem pe site adaugat la wishlist consola vom avea o oarecare prioritate in a plasa comanda sau este o eroare a siteului?
ATX-MG deci noi care avem pe site adaugat la wishlist consola vom avea o oarecare prioritate in a plasa comanda sau este o eroare a siteului?
Maine vine la toată lumea care a luat de la altex stati chill doar sa nu facă cargus vreo încurcătură
“Expediție in tranzit”
Deci maine consola va ajunge la toti. Bv Altex inca o data! Rup weekend-ul asta jocurile!![]()
Am primit ei eu confirmarea de expediere de la emag, maine ar trebui sa ajunga si la mine
Cum e posibil frate atata nesimtire din partea Emag. Mie mi-au dat estimare luni.. wtf. Bine ca au tupeul sa ceara banii in avans.
Cu riscul sa se fi postat deja, voua va apare info despre AWB si pe Fan Courier cu tracking ? Pentru mine nu e completat inca.
Pulse 3D headset la eMag: Casti Wireless cu Microfon Pulse 3D pentru PlayStation 5 - eMAG.ro - 499.99 RON
Multumesc sexbobomb91 pentru mesaj!
Update: Cand am postat, scria 3 produse ramase. Acum e stoc epuizat.
Sunteti pregatiti ? ATX-MG nu ne-a dat nici un semn, deci nu cred ca sunt prea mari sperante sa bage in noaptea asta, totusi eu incerc.
Eu zic ca sunt sanse mici sa le bage in stoc pe la 2-3. Daca nu le baga pana la 1, cel mai probabil o sa le bage maine dimineata.
Bookmarks