eu m.am plictisit de refersh-uri la pagini sa prind si eu unasi voi va faceti atatea griji daca ajunge sau nu in ziua asta
![]()
eu m.am plictisit de refersh-uri la pagini sa prind si eu unasi voi va faceti atatea griji daca ajunge sau nu in ziua asta
![]()
Doar Fan Courier sunt matinali cu SMS-urile in caz ca vrei sa schimbi adresa sau alte detalii. In rest de la Cargus SMS-urile sosesc pe la 10-11 in cazul meu, cu putin timp inainte de a livra.
Curier Altex, primesc SMS: “Expedierea dvs. 101163758 a fost incarcata la curier. Altex.” Nu stiu daca asta inseamna ca a plecat in livrare sau nu, pe site-ul Altex inca scrie ca e in depozit.
Bună Dimineața,
Se pare ca azi ajunge consola comandata la MediaGalaxy, are status din depozit Constanța spre destinatar.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Buna dimineata!
Va rog sa spuneti aici daca se actualizeaza vreun stoc al unui magazin. Poate prind si eu una![]()
Nu avem de unde sa stim stocurile, dar macar avem confirmat sigur ca vor exista cateva la vanzare ramase dupa precomenzi.
Daca se afla ceva ca s-au pus pe la emag / atx / mg / gamers / flanco / orange ...sa se posteze cat mai repede aici. La asta m am referit.
Pentru cei cu emagu, daca va ajuta in vreun fel sa va creasca doza de optimismam primit urmatorul e-mail de la suport:
”Buna dimineata.
Comanda va ajunge la dvs in intervalul 21.11-23.11” Eu aveam estimare livrare incepand cu 21.
Altex cu de a putut face treaba calumea si Emag nu.. care se mai si lauda ca e "cel mai mare si cel mai smecher magazin din romania si ca face totul pentru clientii sai"?
Tocmai s-a updatat pagina de ps5 de la altex/media galaxy si acum scrie "Acest produs nu poate fi adaugat in cos individual."
EDIT: Si mi-au sters consola din pagina de wishlist.
Pe mine mau ținut cu banii blocați aproape 3 luni astia de la emag ka o comanda anulata
M-am lamurit de emag dupa precomanda la TLoU II. Multi l-au primit vineri, iar eu a trebuit sa ma feresc de spoilere tot week-endul
Pentru consola am ales Altex si tocmai ce am primit mail de la cargus ca se livreaza azi.
Bookmarks