Baieti, multumesc pentru link-ul de pe chat cu Orange. Urmaream totul de pe la 6:30, am prins o consola. Sa ne jucam cu spor!!!
Baieti, multumesc pentru link-ul de pe chat cu Orange. Urmaream totul de pe la 6:30, am prins o consola. Sa ne jucam cu spor!!!
Multumesc tare mult de link. Am reusit sa cumpar si eu varianta cu disk. Multumesc si lui Volt si lui Valibira si poate mai sunt si altii care au postat.
By the way, nu am reusit sa prind prima data consola. Am dat refresh cam din 5 in 5 minute si cred ca am prins un al doilea val de comenzi.
Cu ocazia asta cred ca o sa raman pe forumul asta pentru discutii despre jocuri, schimburi etc.
E o comunitate faina![]()
Multumesc mult pentru link-ul Orange. Am prins-o la fix! Luni se livreaza, am intrebat in CC.
Începe weekendul din momentul asta,
Datorita MediaGalaxy.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Multumesc baieti, am prins si eu una de la Orange! Succes tuturor care nu au prins pana acum!
Dintre cei care au estimatul de livrare de la Emag "Incepand de astazii", a vorbit cineva cu ei? Stie cineva sigur daca ajunge astazi sau nu?
Raspunsul in chat al celor de la Sony Center.
Intre timp dau refresh din 3 in 3 minute pe pagina Orange dar nimic..
https://imgur.com/iYZw6GP
A primit cineva de la Gamers ? Aparent la mine nici nu s-au obosit sa-l puna la curier ieri, Fan a spus ca nu au primit nimic.
Am inteles deci suntem toti idioti si tre sa me mutam pe alt thread. mai putin astia cu precomenzi care pun poze cu cutiile
---------- Post added 19-11-2020 at 11:47 ----------
) si cum le dai peste nas ca n am inteles? Emag ARE multe comenzi. E irelevant ca au primit altii consolele de pe alte siteuri. E greu
Bookmarks