n are nicio treaba una cu alta
Tin minte o promotie similara cu PS4 20th Anniversary Edition acum ceva ani organizata fizic la Media Galaxy Orhideea. 20 de bucati, tombola pentru a castiga dreptul de a cumpara consola. Era o chestie destul de fair atunci pentru cat interes a fost pentru acea editie. De data asta insa, treaba asta cu plata integrala in avans neavand garantia ca vei lua consola mi se pare... ciudata si sincer putin cam aroganta si greedy.
In alta ordine de idei, 660 de bucati sunt destul de multe.
Da poate ii salta pt organizare de jocuri de noroc ilegale
Vedem maine la stiri
Au vrut sa ne scape de samsari ... samsari scapa si ei infunda puscaria![]()
Eu tot sunt curios , sa ne asteptam la 2 3 4 mii de participanti ?Oricum chestia cu taxa este "relativa" pentru ca s-au angajat inca din regulament ca vor returna suma integral.. deci nu vor pastra comision, etc. Cu asta paote scapa..cred ca scapa..
da dar sunt impartite disproportional,cred ca pt editia normala ai sanse decente sa prinzi pt digital mai bine bagi la loto
Eu nu inteleg dc i a lasat pe astia cu rate sa intre in tombola? ce fac daca nu castiga?
Aici a gresit Altex nu trebuia sa lasa metoda de plata card cumparaturi la tombola asta, fara suparare.
ii doare undeva pe altex,ei s au acoperit prin termenii si conditiile alea si multa bafta pt cine a ales plata in rate
@mladin86 pe bune ?!
Pentru cine nu a fost informat de tombola cand au dat comanda pe Altex
Potrivit articolului 3 lit. b) din Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, consumatorii au dreptul de a fi informați complet, corect și precis asupra caracteristicilor esențiale ale produselor și serviciilor, astfel încât decizia pe care o adoptă în legătură cu acestea să corespundă cât mai bine nevoilor lor, precum și de a fi educați în calitatea lor de consumatori.
Cred ca cea mai dureroasa chestie pe care o poti face pt ei este sa iti ceri bani inapoi si sa nu mai cumperni niciodata de la ei. Pana la urma sony a zis ca va face livrari de console din 2 in 2 sapt. Nu cumperi pe 25 noiembrie cumperi pe 16 decembrie, nu moare nimeni.
Și o veste buna pt cei cu comanda la orange , comenzile sunt in procesare la curier, yey
Eu nu va inteleg ce bucurie aveti sau ce castig aveti cand spuneti toate prostiile astea.
Am auzit de la cineva...
Mi-a zis mie cineva...
Se spune ca...
Stiu eu de undeva...
Doar pt traffic poate sa faceti lucrul asta, sa creeati o polemica aici.
Se numește ”dat cu părerea” și pentru unii este cel mai rewarding lucru pe care îl pot face pentru că se simt ascultați în acele momente.
Bookmarks