Ba, da alte tari de ce au atatea comenzi iar la noi o fost pl calului. 660 la tombola si vreo 300 la orange si flanco adunate![]()
Apucasem...daca sr fi mers nr de telefon...nu a functionat cel de pe eshopwedrop...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
La Argos in uk...sunt stocuri la unele magazine...gen cum e altex ls noi...instalati splicatia de pe un google gen apkstore....si dati pe uk la search store și unde gasiti cu verde puteti comanda...dar va trebuie un cod postal de uk
La search in aplicatie cautati 834/9000
---------- Post added 04-12-2020 at 09:12 ----------
Argos in Glasgow sunt cu disc...daca aveți cunostinte..sa va trimita
Well, i tried to chat with you guys since 8 am today. I was looking for some info like when will you ship it to Romania if i buy one and how will that be done and how long will it take to reach me and when the paypal implementation was going to be done. I was actually going to buy one ps5 digital edition from you but the no answer on the chat made me think that is better just not to.
A fost pe Amazon uk
---------- Post added 04-12-2020 at 11:45 ----------
Eu totuși aștept Flanco și Altex in Ro, e mai convenabil. La Altex sunt pe 200. La Flanco, cică am una sigur la următorul stoc. Daca o sa am 2 bucăți, și nu o sa o dau unui prieten, o.voi da aici cu 2500 pt cine nu a prins
Adineauri am primit un apel de la Altex, m-au intrebat daca vreau sa reactiveze comanda (la tombola am fost necastigator, dar comanda o pusesem printre primii - nu stiu numarul, ca nu am primit niciodata acel mail cu voucherul). Mi-au spus ca o sa primeasca stocuri noi si pana pe 15 o sa am consola.
Bookmarks