Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 147 of 408 FirstFirst ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 197 247 ... LastLast
Results 2,921 to 2,940 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #2921 SP
    Junior Member Kernel_panic's Avatar
    Iar se inmultesc anunturile pe olx cu console de vanzare la supra pret

2. #2922 SP
    Junior Member arfel's Avatar
    a mai fost la orange 506 eur

3. #2923 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by Blackice343 View Post
    Am prins si eu ... Doar ca s-a produs o extorsiune si am comandat doua care ajung la easy box...
    Salut, dacai ai una in plus, o iau.

4. #2924 SP
    Member snk2's Avatar
    a fost la Orange, l-am bagat in cos, pe cand sa finalizez comanda mi-a aparut mesaj ca nu sunt logat, asa ca s-a dus

5. #2925 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    Cel mai prost site, cel de la Orange

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

6. #2926 SP
    Junior Member cboghiu's Avatar
    eu am prins la emag. Am genius si livrare pe 12.12.2020

7. #2927 SP
    Member eidos's Avatar
    Quote Originally Posted by cboghiu View Post
    eu am prins la emag. Am genius si livrare pe 12.12.2020
    screenshot ...

8. #2928 SP
    Junior Member StephanoDota's Avatar
    Mda, inca o zi pe care am pierdut-o nefacand nimic. Daca mai fac asta inca o data o sa mi se faca scarba de consola. Macar de toti care prindeau le-ar fi luat pentru ei sa se joace, dar cand vad cum apar pe olx ca ciupercile... Ce plm sa mai zici

9. #2929 SP
    Junior Member Anomander's Avatar
    O intrebare stupida: unde imit pot vedea comenzile pe site-ul Orange?

10. #2930 SP
    Junior Member goblen's Avatar
    am prins la orange

11. #2931 SP
    Junior Member marckss's Avatar
    Cei care ati prins ps5 la orange, ce status va apare la sectiunea 'Comenzile mele'?

12. #2932 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Rahat la Orange, am apucat sa si plătesc si mi-a venit direct mesaj cu comanda anulata din motive tehnice.
    Asa a dat un prieten comanda. Si i-au anulat-o pe motiv:"Din motive tehnice." Cica au fost 90 de bucati la orange.

13. #2933 SP
    Orange, comanda anulata, message=Not enough products in stock

14. #2934 SP
    Junior Member marckss's Avatar
    Quote Originally Posted by Anomander View Post
    O intrebare stupida: unde imit pot vedea comenzile pe site-ul Orange?
    Daca te duci la Magazin Online ai o dubita in dreapta pe banerul albastru deschis. (foarte intuitiv )

15. #2935 SP
    Junior Member rrrradu's Avatar
    am bagat consola in cos,eroare ca nu au suficiente console in stoc,gg

16. #2936 SP
    Junior Member dumzuc's Avatar
    Am sunat la emag si mi-au spus ca nu am prins-o cu "rezervare" si ca voi fi prioritar la urmatorul stoc, am primit mail de confirmare si plata este acceptata + estimare livrare de maine... a mai patit cineva?

17. #2937 SP
    Junior Member DaLord's Avatar
    Si mie mi au zis ca am consola rezervata dar mi o zis ca o primesc pana luni cel tarziu, deci nu cred ca e rezervata ci cumparata

18. #2938 SP
    Junior Member sumanovici's Avatar
    Deci sa intelegem ca o sa mai fie un stoc azi sau cum?

19. #2939 SP
    Quote Originally Posted by dumzuc View Post
    Am sunat la emag si mi-au spus ca nu am prins-o cu "rezervare" si ca voi fi prioritar la urmatorul stoc, am primit mail de confirmare si plata este acceptata + estimare livrare de maine... a mai patit cineva?
    Si eu sunt in aceeasi situatie. Nu stiu daca avem sanse sa o primim foarte curand. Mie mi-a spus ca nu se stie cand e urmatorul stoc.

20. #2940 SP
    Junior Member l00natick's Avatar
    Am sunat si eu la orange si cica au avut 100 console care s-au dat in 8 minute......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 147 of 408 FirstFirst ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 197 247 ... LastLast