Din nefericire, au trimis notificari doar la cei care se abonasera la notificari pentru consola digitala, fara disc. Cei cu consola cu disc au fost omisi.
Alții au primit mailul la 4PM fix și alți la 4 fără câteva minute.
Dacă vin doar digitale e un mare pas, nu prea merită dpmdv
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Am incercat acum o luna si nu mi-am putut face cont, deoarece nu primeam acel SMS cu codul de verificare (eu sunt pe DIGI). Am trimis un mail la cei de la orange, iar raspunsul lor a fost ca nu imi pot face cont daca nu sunt pe orange.
Ah, inseamna ca stiam eu gresit. Iti poti lua o cartela la 5 euro in cazul asta I guess...asta daca crezi ca merita bataia de cap.
Eu am făcut cont la orange acum 3 luni undeva la Noiembrie tot pentru Ps5 și eu sunt la Digi de mult și nu am avut probleme cu înregistrat![]()
Off...sper sa nu fie nevoie sa asteptam chiar pana in Martie, dar asta e acum daca e nevoie... ;(
Da, si eu as fi foarte bucuros daca as reusi sa cumpar un ps5 pana la sfarsitul lunii martie![]()
Credeti ca cei de la eMag vor anunta urmatorul stoc sau vor face random drop ? stie cineva daca a mai fost vreun random drop la eMag in ultima vreme ?
Au fost multe random drops, cam saptamanal, la eMag vandute de eMag si doar la editii cu disc. Stocuri mici care se dau in cateva secunde.
Se spune ca si la eMag ar fi o lista de așteptare din decembrie, deoarece sunt unii care au apucat sa plătească online si stocul era deja 0. Li s-a oferit posibilitatea sa rămână plata efectuata cu garanția ca au prioritate la următoarele livrări.
Asa zicea cineva care vindea pe OLX un PS5 luat de la eMag săptămâna trecută. Poate sunt doar povesti.
Nu incurajez deloc asa ceva (si nici nu-i pot recomanda pe cei de la Quickmobile), dar nah... in caz ca e disperata situatia, in stoc: Consola PlayStation 5, PS5 16GB RAM, 825 GB SSD, 100-240V, Standard Disc Game Version Alb...
Bookmarks