Am uitat sa va zic,am vazut consola ps5 adusa de afara la pret bun pe olx am inteles ca ar fi problema cu garantia aceea cica doar in tara de unde e luat e valabil acum nu stiu cat de adevarat e dar daca cineva chiar vrea sa ia consola de afara sa se intereseze prima data
Salutare, mai e cineva cu status "Precomanda eliberata" pe altex? sau a fost trimis la toti?
aveam și eu pe emag ”plata acceptată” de pe 14.06 și i-am sunat acum iar răspunsul domnișoarei a fost că: ”era ceva blocat la noi în sistem, este bine acum, vom livra comanda pe 22.06”.. deci ar merita să dați un telefon cei cu ”plata acceptată” pe emag
Da, eu. Si dupa cum poti citi mai sus zilele urmatoare o primesc. Nu conteaza modalitatea de plata, ci doar daca ai avut norocul sa fii rapid si sa prinzi tu din stoc o unitate
Salut , si eu am sunat la Emag, si la mine plata acceptata dar comanda era blocata...acum au zis ca o deblocheaza sa plece spre mine...Acu sper sa se tina de cuvant!
Am sa sun si eu iar azi la ei. Nu m-a sunat nimeni azi, chiar daca ambele operatoare au zis ca voi fi sunat azi.
Sunt curios cum vor ajunge cutiile la showroom, probabil cu AWB lipit pe cutie nu?
Am preluat comanda ta in valoare de 2.802,48 lei si o livram pe 19.06 in Showroom Iasi! Te anuntam cand o poti ridica. Ganduri bune! am primit sms mai înainte de la emag
Am primit astazi comanda de la orange, s.au miscat repede avand in vedere ca pe site scria ca o s.o primesc luni.
La mine, plata online, nu s-a modificat statusul, tot plata acceptata, doar ca a aparut "estimat livrare: Începând de Luni, 28 iunie 2021, dupa 09:00". Inainte nu aparea livrarea estimata. Poate, poate va veni mai devreme, cine stie. Astept sa vad ce se intampla pana atunci.
Probabil si ceilalti care sunt in situatia mea, vor avea livrarea intarziata sau vor livra "primul venit, primul servit". Cred ca am fost eu ghinionist si sa fi dat ultimul comanda.
Salutare, desi initial cei de la relatii cu clientii mi-au spus ca nu au stock si ca nu stiu cand mai aduc si la mine in aplicatie a aparut "estimat livrare: Începând de Luni, 28 iunie 2021, dupa 09:00". Tin sa mentionez faptul ca ps5-ul a fost comandata cu plata ramburs si livrare in showroom, deci posibil ca toti cei care au comanda sa prindem luna asta.
Am ridicat mai devreme consola (Ratchet bundle) din showroom emag. Cutia in stare foarte buna, fara lovituri, awb-uri lipite, etc.
All good!
Dupa al 3-lea telefon la emag. Consola se afla in showroom dar nu se poate finaliza comanda...din cauza unei erori generale dupa cum spunea fata de la telefon. A zis ca ma suna cand se rezolva astazi...
@glontzvidia sa inteleg ca ai comanda din 10 sau 11(sper sa nu)? Vezi ca au fost mari probleme acolo la livrarile in showroom, neaparat trebuie sa ceri cu ceva customer expert, doar ei te pot ajuta sa iti plece consola din depozit.
Altfel acolo sta blocata. Nu iti spun din ce am citit de pe net, ci de la cineva apropiat mie, 6 zile l-au zapacit cu diverse opinii, pana a sunat cineva competent si i-a spus ca i-au deblocat consola din depozit cu ajutorul departamentului ce se ocupa de console, si seara a primit-o.
Se mai intampla si la case mai mari, asta e![]()
Bookmarks