Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 369 of 408 FirstFirst ... 269 319 359 367 368 369 370 371 379 ... LastLast
Results 7,361 to 7,380 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7361 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Au reaparut bundle-urile in Altex Auchan Titan.

Consola disc + Spider-Man Miles Morales + Dualsense Alb: 2999.70 lei
    Consola disc + Spider-Man Miles Morales + casti Pulse: 3149.70 lei
    Consola disc + Ratchet&Clank Rift Apart + Sackboy A Big Adventure + Dualsense Alb: 3399.60 lei

Sunt curios, daca nu cumva, se poate schimba macar culoarea la cel de-al doilea Dualsense?

2. #7362 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Se pare ca au ajuns cele de la prexomanda de la Altex. Am primit ieri mail cu factura si AWB -ul de la Cargus

3. #7363 SP
    Junior Member Elwe's Avatar
    La fel si eu, azi livreaza curierul.

4. #7364 SP
    Junior Member petersagan's Avatar
    Quote Originally Posted by Elwe View Post
    La fel si eu, azi livreaza curierul.
    #metoo

5. #7365 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Altex / MG s-a miscat mult mai devreme pentru livrare (data preconizata initial era de 1 septembrie).

6. #7366 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Stoc la Flanco https://www.flanco.ro/consola-sony-p...ift-apart.html. Mie personal mi se pare cel mai bun bundle, e singurul oficial. Pe ăsta l-am cumpărat eu de la Altex acum vreo 2 luni. Nu e cu B-chassis, cu versiunea mai ușoară.

7. #7367 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    Au reaparut bundle-urile in Altex Auchan Titan.

Consola disc + Spider-Man Miles Morales + Dualsense Alb: 2999.70 lei
    Consola disc + Spider-Man Miles Morales + casti Pulse: 3149.70 lei
    Consola disc + Ratchet&Clank Rift Apart + Sackboy A Big Adventure + Dualsense Alb: 3399.60 lei

Sunt curios, daca nu cumva, se poate schimba macar culoarea la cel de-al doilea Dualsense?
    Am cumpărat prima varianta la 2999.70, și mi a dat fără sa întreb tot pe alb separat. Pe bon îmi apare B-chassis, oare asa este, cum îmi dau seama?

8. #7368 SP
    Junior Member Elwe's Avatar
    Dupa surubul de la suport, e striat e noua versiune, este neted este vechea versiune.

9. #7369 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Da, are pt strâns, ms

10. #7370 SP
    Member Giogio's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Stoc la Flanco https://www.flanco.ro/consola-sony-p...ift-apart.html. Mie personal mi se pare cel mai bun bundle, e singurul oficial. Pe ăsta l-am cumpărat eu de la Altex acum vreo 2 luni. Nu e cu B-chassis, cu versiunea mai ușoară.
    Doar online sau ăștia au și magazin fizic?

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #7371 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Quote Originally Posted by Giogio View Post
    Doar online sau ăștia au și magazin fizic?

Pe site scrie doar online. Am incercat să rezerv in magazin.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

12. #7372 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    Am cumpărat prima varianta la 2999.70, și mi a dat fără sa întreb tot pe alb separat. Pe bon îmi apare B-chassis, oare asa este, cum îmi dau seama?
    Foarte simplu. La cele noi (B-Chassis) scrie pe cutie model 1116A, cele vechi sunt model 1016A.

13. #7373 SP
    A ajuns consola intr-un final rusine Cargus (dar asta este alta poveste ) Versiunea este cea revizuita se pare ca inafara de surubul fermecat au renuntat si la cablul usb, nu mai este inclus in pachet.

14. #7374 SP
    Member Giogio's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Pe site scrie doar online. Am incercat să rezerv in magazin.

Sent from my HD1913 using Tapatalk
    Fix la asta mă uitam și eu. Aș fi vrut să-l ridic azi dintr-un magazin. O să încerc totuși...

15. #7375 SP
    Junior Member dc33's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    A ajuns consola intr-un final rusine Cargus (dar asta este alta poveste ) Versiunea este cea revizuita se pare ca inafara de surubul fermecat au renuntat si la cablul usb, nu mai este inclus in pachet.
    Este inclus. Daca te referi la cel usb de încărcare a controller ului, este inclus

16. #7376 SP
    Ai dreptate ,l-am gasit

17. #7377 SP
    Member Giogio's Avatar
    Eu mi-am achiționat-o în cele din urmă din Altex. Am intrat în Altex-ul din Plaza București dar eu cred că stocuri fizice au mai peste tot. Mi-am luat bundle-uk cu încă un controller și jocul Spiderman. 3000 de lei

18. #7378 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Țin minte că în Timișoara erau la Flanco în Shoppin'City
    Daț un telef și întrebaț la magazinele din zona voastră

19. #7379 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Discutia legata de aceasta noua versiune este pe thread-ul Clubul Playstation 5 (on topic):
    https://www.consolegames.ro/forum/f1...ml#post1534898

20. #7380 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Au ceva bundle PS5 la media galaxy de la mall Timisoara

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 369 of 408 FirstFirst ... 269 319 359 367 368 369 370 371 379 ... LastLast