Va fi astazi disponibil la Altex Titan (Bucuresti) pentru cei interesati (probabil si la alte Altex-uri / MG).
Va fi astazi disponibil la Altex Titan (Bucuresti) pentru cei interesati (probabil si la alte Altex-uri / MG).
aveti ideee cand mai vine in stoc ps5 digital l apretul de 2000 lei in magazine/online?
Incearca in magazinele altex/media galaxy, in Buc sunt aproape in toate. Singurul minus e ca vin la pachet cu jocuri, accesorii etc
A scris si baiatul care e de la altex ca digitale nu au si nici nu crede ca le aduc in viitorul apropiat. Cele mai bune preturi in buc au fost la pachetul cu inca un controller si spiderman 2999 ron, mai sunt si pachete cu casti si joc, sau cu 2 jocuri la 3500 ron.
IN stoc la emag la pret normal
https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DTBPHPMBM/
S-a dus super repede stocul de la eMag. Nu credeam, sincer, ca inca mai exista omor pentru PS5 la 1 an de la lansare, in conditia in care se gaseste efectiv de cateva luni in magazine la pret corect![]()
Interesant eu nu am primit notificări de la eMAG ca este in stoc și nici Telegram nu a anunțat ������.
Tu de unde ai observat sau ai avut noroc ai făcut o vizita pe site..������
Pentru cine e interesat la Altex Shoping City Sibiu aveau expuse 8 PS5 la pachet cu 3 jocuri.
La Emag a fost ieri in stoc pentru cateva minute. Dupa postarea userului pippo, am intrat pe Emag si era in stoc, dar nu a durat mai mult de cateva minute...
Pt cei interesati Altex Orhideea au in stocul din magazin console PS5 nu am stat sa analizez ce includepachetul, eu avand deja PS5. Eram focusat sa achizitionez un XBOX Series X.
Din alte discutii pe alte threaduri ar fi si in Baneasa.
Happy shopping![]()
Bookmarks