Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 392 of 408 FirstFirst ... 292 342 382 390 391 392 393 394 402 ... LastLast
Results 7,821 to 7,840 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7821 SP
    Member codpin's Avatar
    Vorba unui comentariu de pe blogul lor: "detin deja un PS5 si tot m-a enervat anuntul asta" .

Deci ei nu-s in stare sa produca destule incat sa fie la liber, dupa aproape 2 ani, iar in loc sa lase din pret ei il scumpesc. Nice! Hai cu inflatia!

2. #7822 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Sony a anuntat ca de AZI va urca pretul consolelor PS5 in Europa cu 50 Eur (si in alte parti prin lume, mai putin in SUA), asa ca asteptati-va sa creasca si la noi (cu mai mult de 50 Eur, probabil)

Sursa: https://blog.playstation.com/2022/08...flation-rates/
    Stocurile o sa se imbunatateasca, cererea a scazuta peste tot, telefoane, laptop, placi video. S-a dus "boomul" pandemiei, credit ieftin, criptomonede si banii aruncati din"elicopter" de americani. Inflatia a scumpit tot iar puterea de cumparare a scazut pentru multi.

Ma astept ca la toamna\iarna sa se gaseasca peste tot la raft.

3. #7823 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Abia astept sa se anunte varianta mid gen....dumnezeu stie cum o sa se cheme.

4. #7824 SP
    Ma indoiesc ca o sa lanseze PS5 PRO cred ca o sa sara direct la PS6.
    Ce o sa fie interesant e daca Microsoft mentine pretul la 500 de euro pentru XSX atunci o sa castige si mai mult teren.

5. #7825 SP
    Member flaviud's Avatar
    Pai nu stiu, se vinde undeva xsx la 500 de euro? Ca de cand a aparut in stoc se vinde la 3000 ron...

6. #7826 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    S-a vandut si el (la fel ca PS5) la 2500 in primul an, poate primul an si jumatate, cand era in stoc oficial, atat la Altex cat si la eMag.
    Personal am prins ambele console la 2500 lei.

Cand a mai fost in stoc la Altex, a fost si in bundle, dar consola tot la 2500, pana sa se scumpeasca putin, pentru ca nu vine pe canale oficiale.

7. #7827 SP
    Member flaviud's Avatar
    Eu zic de ultimele 6 luni, nu am vazut la 2500. Stiu ca la inceput au tot aparut ambele la pretul oficial, dar la cum s-au scumpit toate in ultimii doi ani chiar ma miram sa tina acelasi preturi la console. Acum sunt ambele in stoc la Altex la pretul de 3000 ron. Cred ca asta va fi, de acum, pretul cel mai mic la care o sa poata fi gasite

8. #7828 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    S-a vandut si el (la fel ca PS5) la 2500 in primul an, poate primul an si jumatate, cand era in stoc oficial, atat la Altex cat si la eMag.
    Personal am prins ambele console la 2500 lei.

Cand a mai fost in stoc la Altex, a fost si in bundle, dar consola tot la 2500, pana sa se scumpeasca putin, pentru ca nu vine pe canale oficiale.
    Doamne si acum tin minte ca ma uitam si pe altex si pe emag si nu lua nimeni XSX, toti se bateau pe PS5 (doar aveau business pe olx).
    Acum as vrea si eu, pe langa ps5, un XBX (bethesda si exclusivitatile ma tenteaza)dar nu cred ca mai prin la 2500 in veci....sub 2800 lei "troaca" nu am mai vazut..

Cat despre Sony si noua scumpire, ii doare la basca pe ei, cerere e in continuare, cred ca se caiesc ca nu au cerut de la bun inceput mai mult.

9. #7829 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    Acum as vrea si eu, pe langa ps5, un XBX (bethesda si exclusivitatile ma tenteaza)dar nu cred ca mai prin la 2500 in veci....sub 2800 lei "troaca" nu am mai vazut..
    Pe gamers.ro e sub 2790, deci sub 2800

10. #7830 SP
    Daca nu ma insel e o premiera, consola lansata acum 2 ani cu o majorare de pret.
    A mai fost o consola de la Sony sau Microsoft care a fost scumpita dupa cativa ani de la lansare?

Ce e ironic e faptul ca anul trecut a fost unul record pentru Sony in materie de vanzari si profit iar recent au dat 3 miliarde $ pe Bungie iar acum se vaita de "contextul" economic.

Eu sincer ma indoiesc ca lumea se mai bate acum pe PS5...Sa nu ramana cu ele pe raft.

11. #7831 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Nu s-a mai întâmplat niciodată sa se scumpească după lansare. Varianta de baza, făcea loc la o varianta slim, avand un preț mai mic.
    Acum nu cred ca vom mai vedea nici slim, nici pro și d-aia procedează asa.

12. #7832 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Pe emag e bundle cu HFW la 3000 lei (cardu cadou de 200 lei e numai ptr un scaun sau birou de gaming)
    https://www.emag.ro/consola-playstat...ch-Action=view

Si bundle HFW SI GT7 la 3300 lei
    https://www.emag.ro/consola-playstat...ch-Action=view

13. #7833 SP
    Member smits's Avatar
    Imediat are 2 ani, si dupa cate probleme au fost ei mai cresc. Lol.

14. #7834 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    https://www.flanco.ro/consola-ps5-so...n-west-cd.html E in stoc bundle cu HFW pe disc la 3000 la Flanco. Se poate folosi voucher de 5% de la MyVodafone sau Raiffeisen, cat si cashback cu card ING, pentru un total de 2770ron. Am comandat acu

15. #7835 SP
    Member coxanovici's Avatar
    Si magazinele care mai au pe stoc le vor scumpi si pe alea adica retroactiv. Tin minte cand am luat ps3 la 200 EUR la un an si ceva si acum e bataie de joc. Bogatii Raman bogati si saracii ...
    Stiu numele thread-ului dar ceva magazine prin Germania/Elvetia hai poate si Austria. CA nu am timp sa caut

16. #7836 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    sincer, daca generatia trecuta, de cand am inceput sa am un 2 consoles approach, proportia de utilizare era 90% PS4 -10% Xbox...cu (80-20 dupa ce am trecut la one X si Game Pass a evoluat in directia care e azi).

Generatia asta pot sa spun ca e 90% - 10% in favoarea Xbox. Colsola mi se pare tehnic superioara. Serviciile sunt net superioare in favoarea MS si dupa experienta nefasta de achizitie avuta cu Sony si Altex pot sa spun ca nu prea vad ceva sa se schimbe pt mine. Exclusivele Sony practic sunt singurele pt care mai deschid PS si pana acuma a fost lansat doar 1( FW) restul sunt remasters, half games(Morales), cash grabs odioase(TLOU, Uncharted), sau B titles.

Cresterea de pret nu ma face decat sa critic generatia asta de la sony si mai mult.Pacat da romanul stie in general doar PS

17. #7837 SP
    Junior Member RazTutu's Avatar
    Bogdaproste de pont-ul cu myVodafone la Flanco. De mult timp urmaresc thread-ul asta si in sfarsit am luat si eu. 2850 lei costa doar cu codul vodafone, cel mai bun pret pe care l-am vazut la bundle in ultima perioada. Thanks

18. #7838 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    Quote Originally Posted by RazTutu View Post
    Bogdaproste de pont-ul cu myVodafone la Flanco. De mult timp urmaresc thread-ul asta si in sfarsit am luat si eu. 2850 lei costa doar cu codul vodafone, cel mai bun pret pe care l-am vazut la bundle in ultima perioada. Thanks
    Cu mare placere! Si eu la fel am luat, cu 2850. platit cu card INGsi inainte selectat pt cashback, o sa vina 80ron inapoi in 1 saptamana. Oferta

19. #7839 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    sincer, daca generatia trecuta, de cand am inceput sa am un 2 consoles approach, proportia de utilizare era 90% PS4 -10% Xbox...cu (80-20 dupa ce am trecut la one X si Game Pass a evoluat in directia care e azi).

Generatia asta pot sa spun ca e 90% - 10% in favoarea Xbox. Colsola mi se pare tehnic superioara. Serviciile sunt net superioare in favoarea MS si dupa experienta nefasta de achizitie avuta cu Sony si Altex pot sa spun ca nu prea vad ceva sa se schimbe pt mine. Exclusivele Sony practic sunt singurele pt care mai deschid PS si pana acuma a fost lansat doar 1( FW) restul sunt remasters, half games(Morales), cash grabs odioase(TLOU, Uncharted), sau B titles.

Cresterea de pret nu ma face decat sa critic generatia asta de la sony si mai mult.Pacat da romanul stie in general doar PS
    Asta ma cam face si pe mine sa aleg si XBX....
    Eu tot timpul am fost fan Sony, mereu mi s-au parut seriosi, dar parca de ceva timp au angajat de pe la Apple la cat de lacomi sunt. Parca noi, fanii/clientii, nu contam deloc, chit ca le bagam in buzunare o groaza de bani.

Buna aia cu exclusivitati, pai care exclusivitati? Alea temporare, de au aparut si pe PC ca sunt ei lacomi si mai vor sa mulga vaca cat pot? Pai tu vii, te lauzi ca e doar pentru noi,prostii care iti cumparam produsele, pe spatele carora iti faci tu avere, ca e joc exclusiv PS si dupa il scoti pe PC? Asta direct te p*** pe noi cu jet. Pe carcase nu scrie "Temporary exclusive on PS" ci "Exclusive on PS" asa ca sunt niste nesimtiti la faza asta. Pana si Forbidden West, chiar crezi ca nu il vor scoate si pe PC in cativa ani? Asta o sa fie mersul de acum incolo cu exclusivitatile.

20. #7840 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    ^ pe carcasa de la Forbidden West nu mai scrie exclusive on Playstation, iar pe PC probabil pe la anu pe vremea asta vom auzi oficial de la ei ca portul trebuie sa vina , cred ca nici la God of War Ragnarok nu scrie daca am vazut bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 392 of 408 FirstFirst ... 292 342 382 390 391 392 393 394 402 ... LastLast