M-am spderiat cand ai zis ca l-ai bagat in cos, dupa am vazut ca ai facut cu inspect element.
Printable View
M-am spderiat cand ai zis ca l-ai bagat in cos, dupa am vazut ca ai facut cu inspect element.
baga digital? credeam ca doar cu disc
Faza e ca momentan nu baga nimic si astept de aproape 5 ore:((
a scris un coleg p-aici. vezi in urma cu cateva pagini.
Sunt alții după tura de noapte care tot așteaptă... Sunt satul de refresh precum câinele de lanț
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Si altii care dau refresh de la munca[emoji1787][emoji2359] mai raman si fara baterie si cost suplimentar[emoji1787][emoji2359]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Aproape 1000 utilizatori care stau pe topic.. hai ca ne inmultim
daca 1000 sunt pe topic, nici nu vreau sa imi imaginez cati sunt pe emag care vaneaza consola
la 12.05 inca un pic
Inainte sa apara pe stoc, ruleaza adminii niste scripturi si ne golesc cosurile si ne blocheaza si conturile 😁😂
Salut,
Iti multumim ca ai cumparat de la Altex!
Produsul din comanda ta Altex cu nr. ATX000009021087-1 a fost pregatit pentru livrare si urmeaza sa fie ridicat de catre curier.
Echipa Altex
probabil se vor da in 2-3 minute ca la Flanco, poate nici atat, asta e, poate avem o alta sansa la Altex cum a zis baiatul de mai sus cu 6k console
sfintele scripturi anti bisnitari OLX.
Ma, noi ne trezim ca ne baneaza astia cu autorefresh pe emag...
11:30 si tot nu le-au bagat, puteau sa zica si ei ca le baga seara dupa ce se intoarce lumea de la munca
Pe Altex am luat timeout 30 de minute pentru ca faceam teste cu auto refresh dar pe emag am rulat 8-10 ore autofresh fara stress... acum mno...