Voi nu stiati de la Black Friday?
Se face cont la magazinul dorit, se adauga toate datele de contact/livrare, se adauga cardul, eventual se face o simulare de comanda ca sa sti ce pasi sa urmezi.
Eu asa am facut pe langa refresh undeva la 3-5sec.
Printable View
Voi nu stiati de la Black Friday?
Se face cont la magazinul dorit, se adauga toate datele de contact/livrare, se adauga cardul, eventual se face o simulare de comanda ca sa sti ce pasi sa urmezi.
Eu asa am facut pe langa refresh undeva la 3-5sec.
La cum a fost cu emag-ul azi.. tind sa cred ca a fost mai ok ce-a facut Altex cu tombola.. :))) . te anunta cu 1 zi inainte.. .uhuu stocuri.. si te lasa toata ziua sa astepti. Puteau sa zica. .avem x bucati.. le dam drumu la ora x. Mda..
Hai sa nu exageram . La Altex a fost la fel, știam că vor fi stocuri, am stat toată ziua și m-am înscris la tombola. A fost mai bine? NU.
Cine a reusit sa cumpere de la Emag mai mult de 1 bucata, urmeaza sa va sune sa va zica ca is limitate la 1 per cont, va trimite doar 1, iar pt restu va restituie banii, + va ofera un cupon de 200 roni la accesorii/jocuri ps ( ca si altex ).
Ce nu mi-a placut la Altex, ca iti bloca banii dinainte. Chiar daca castigi sau nu. De aceea nici n-am participat. In schimb la emag, te anunta cu vrajeaza ca daca bagi produsul la favorite. .primesti notificare... bla bla
Mai are cineva statusul comenzii: In drum spre Shworoom ?
Sau in drum spre pct livrare?
Unde ai auzit asta?
UPDATE de la eMag.
Am comandat din greseala, din graba 2 console. Tocmai am fost sunat ca isi cer scuze ca nu au mentionat pe site dar limita este de o consola per om si mi-au oferit un voucher in caloare de 200lei. Consola comandata vine pe data de 12.12.2020
Doamne ajuta, deci si samsarilor o sa le fie luate inapoi, poate le baga iara!
Nu e bun linkul acela.
https://www.flanco.ro/consola-sony-p...825gb-alb.html
Deci, azi am prins si eu consola sa o cumpar, si o aveam bagata in cos ( cu inspect element.. am pus si un video cum se face ) . Cand a aparut pe stoc, am mai adaugat-o odata si am platit 2 bucati.
M-au telefonat acum cei de la EMAG, si au zis ca acest produs este limitat la 1 bucata per account si ca nu pot trimite mai mult de 1 bucata pe cont( chiar daca am platit deja 2) si ca a fost cv eroare pe site de s-a permis sa se cumpere mai mult de o bucata.
Si ca solutie mi-au zis ca imi trimit doar o consola si banii pt a 2 ii primesc inapoi pe cardul de pe care am cumparat, sau imi trimit doar 1 consola, si banii pt a 2 raman la ei, si la urmatorul stoc din ianuarie o sa am prioritate. Pe langa acestea, ofera si un voucher de 200 lei la accesorii/jocuri PS.
Daca nu esti deacord cu nici una din cele 2 solutii, ei au dreptul sa anuleze orice comanda in termen de 24 de ore de la plata.. respectiv primesti banii inapoi , si nu primesti nici o consola.
Pana la urma cred ca sunt mai multi in situatia in care au platit consola dar i-au anuntat ca e defapt o rezervare pentru urmatorul stoc, si ca sa faca sa fie bine, o sa ii sune pe toti care au cumparat mai mult de 1 consola, sa ii anunte ca o sa primeasca doar 1, iar celelalte o sa mearga la cei care au primit "o rezervare" in loc la consola.
Dupa parerea mea e ok ce incearca sa faca ei acum, dar e si naspa pt cei care au vrut sa ia console si pt frati/surori/familie etc .
Cineva din Timisoara ce are varianta digitala si vrea cu disk + diferenta de piata?
Pentru ca mai fac si un 500 lei de buzunar pt jocuri, oricum nu am vrut-o pe asta :))