A fost in stoc, am prins eu. Am dat refresh pana a aparut butonul, adauga in cos, logare si dupa plata. Sper sa nu o anuleze ca lipsa stoc.
Printable View
A fost in stoc, am prins eu. Am dat refresh pana a aparut butonul, adauga in cos, logare si dupa plata. Sper sa nu o anuleze ca lipsa stoc.
a fost , bine nu am avut si optiunea sa o bag in cos nus tiu daca a fost eroare sau ceva
poza facuta imediat ce am primit notificare pe telefonul meu , am zis sa postez rapid
Am primit si email de confirmare si sms de aprobare, deci o sa o livreze.
Si data trecuta a fost aceeasi problema la Orange si zicea un baiat, aici pe thread, ca in loc de 'adauga in cos' i-a mers cu 'adauga la favorite'...
Suntem in 2021, au trecut aproape 4 luni de la lansare si inca ne chinuim 24/24 sa prindem o consola, clar. Si nu este vorba despre orice firma, este vorba despre sony...
Stăm cu ochii poate vor introduce şi varianta cu disc cei de la Orange...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Felicitari celor care au reusit sa prinda! =D>
Frustrarea e reala, nu am avut buton de Adaugare in cos, pana mi s-a logat in cont deja disparuse statusul de In Stoc(folosesc chrome).
Sa avem succes sa ne achizitionam fiecare cate o consola ! @-)
In mod normal Orange-ul trimite mail. Tot ce a fost fara au anulat, sper sa fie livrat la cine a prins.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A fost din nou in stoc, avea si buton, insa eu nu mai puteam sa cumpar una, voiam sa o cedez aici. Pana sa incerc fara cont, deja era dusa.
Eu nici nu pot sa imi fac cont pe orange ca imi apare nu stiu ce eroare :-? am incercat si pe telefon si pe pc, same thing.
Si se stie cumva cate bucati au avut cei de la Orange ?
Si la ce numar au ajuns cei de la Altex/Media Galaxy cu numere de asteptare ?:-?
Eu sunt cu numarul 934 si nu stiu sigur daca m-au sunat cei de la Altex. Am primit un apel pe la 13 si nu am apucat sa raspund la el, sub care scria Bucuresti-Ilfov, si nu stiu ce sa cred.....
Eu am undeva in jur de 850 si n-am fost sunat, deci...
Am inteles. Deci probabil nu au fost ei. Mersi de info ������
?? Ce este cu altex? Iar au făcut tombole sau ce