Nu cred că își mai permit sa facă altă tombola după scandalul de la prima
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Printable View
Wait a minute, butonul arata "Precomanda" cand am cumparat eu, ca si acum.
Era cumva "Adauga in cos" pentru primele 300 apoi s-a schimbat ? Eu n-am reusit sa ma misc foarte repede, avand setata limita de 2000 lei la plati online cu cardul. :(
Faza e ca e precomanda, nu tombola. Este posibil orice de la Altex, daca chiar au stoc de 300 console ceilalti dupa 300 vor fi pusi in asteptare.
De obicei cam am dreptate, si imi pare rau, dar acum chiar nu :/ se aud deja parca niste vaiete..
In alta ordine de idei, am pus si eu comanda, in continuare cred ca e o balena alba..
Dar este ceea ce este, pana la urmatoarea versiune, ne multumim si cu asta. Bafta tuturor, sper sa fie stoc destul pentru toata lumea, sa terminam si cu mizeria asta.
LE: "precomanda" nu "comanda" si la mine
Precomanda a fost de la inceput. Nu va panicati aiurea si nu-i panicati pe altii din jurul vostru. Se vor onora toate pana se va epuiza stocul.
Si va rog, nu uitati - sunteti pe un forum unde exista un regulament clar - nu pe facebook sau alte platforme de social media unde puteti posta orice va trece prin cap.
Va rog sa postati doar on topic.
Multumesc!
Mie mi.a luat banii, macar de data asta particip so eu la tombola;))
Nu este nicio tombola!/:)
Altex pana acum si-au onorat toate comenzile. Chiar daca au gafat putin cu tombola aceea, pana la urma au incercat sa isi spele pacatele. Ca au reusit, sau nu, este inca subiect de discutie...
Daca vor ajunge la noi consolele chiar pe 17.06 asta este de vazut. Nu mai conteaza o zi doua in plus.
Exista un stoc de x bucati. In momentul in care acel x va fi atins, o sa vedem Stoc Epuizat.
gata "produs indisponibil" :((
Ma bucur mult de tot ca este stoc,eu am deja din martie dar ma bucur pentru cei care au reușit acum sa comande,sper sa nu fie iar ca în noiembrie cu tombole și alte rahaturi,sper sa se termine nebunia asta cu stocurile.Tine prea mult stocul nu e ceva în regula,oricum am văzut ca pe 18 vine și controlerul nou rosu deci vine stoc masiv!!!
A durat mai bine de 1h. Cine a vrut sa prinda sigur a prins si acum nu mai are nimeni scuza.
Eu am primit notificare pe telegram, deja linkul are veste 1000 de vizualizări, daca din cei 1000 cel putin jumatate au dat comandă... ori sunt mai mult de 300 de bucati ori nush..
Eu o comandai p'aia cu Rapunzel & Clark? Aia a fost singura optiune?
Daca a zis un user random de pe internet ca au fost x de bucati, nu inseamna ca a avut si dreptate.
@xenocid - tu ne intrebi pe noi ce ai comandat?/:)
Am si eu un prieten care vrea doar digitala. Nu inteleg obsesia. Arata la fel de urat si nu e la fel de practica.
Plus de asta, digitala nu se fabrica pt ca nu aduce profit, asa ca se fabrica doar asta cu disk.
Posibil sa asteptati dupa digitala pana in iarna/la anu, desi cu disk sa fie pe stoc in curand.
Butonul de pe site a arătat mereu Precomanda. Și eu cred că au fost multe, s-a putut da precomandă pentru prea mult timp. Acum vom vedea. Eu am apucat să dau chiar repede, 16:10. Pe la 16:13 am primit și confirmarea plății de la PayU. Să sperăm că au ajuns suficiente la useri și nu pe OLX.