Toata lumea e nerabdatoare, me included. Daca s-a facut receptia si acum apar in stoc, asa cum zice si keanustar inseamna ca se vor procesa azi/la noapte si apoi vor pleca la curieri. Mai departe, vedem :)
Printable View
Toata lumea e nerabdatoare, me included. Daca s-a facut receptia si acum apar in stoc, asa cum zice si keanustar inseamna ca se vor procesa azi/la noapte si apoi vor pleca la curieri. Mai departe, vedem :)
La mine apare livrare incepand de vineri la emag. Sper ca nu a resetat ceva in flow-ul comenzii, in incercarea amicului meu de a mi-o aloca mai repde, si astfel o voi primi mai tarziu decat restul. :))
Acum poate voi sunteti mai norocosi si vi se aloca un slot mai rapid de livrare, in functie de zona unde stati.
Degeaba plasati comanda daca va refuza emag :))
Sper ca mai aveti bani pe card ca poate v a luat acum 2500 de lei si maine cand ati fi avut ocazia sa dati comanda nu va mai merge
Guys, va rog sa incetati cu discutiile de genu asta.
Nu am primit mail de la altex dar apare awb pe Cargus pe site la statusul comenzii.
Pe 17 septembrie, la vreo 10 minute dupa ce se terminase prezentarea Sony.
Și la mine la fel go go altex =D>
au schimbat si cei de la emag statusul din indisponibil in epuizat :))
Eu am ajuns pana la pagina de livrare da am zis ca nu ma risc ca cine stie.
Eu am comandato la 05:30 pe 18 si nu am momentan awb .(Altex)
Numai aberatii spuneti aici. Nimic folositor.
Am auzit eu,asa spune tusa Ana,varul ei de-al doilea e prieten cu cineva ce are un prieten ce lucrează la emag.
Si la mine pe site, la altex, la statusul comenzii am un awb generat pentru cargus. Pe site la cargus nu e nicio informatie legata de statusul coletului, deci banuiesc ca nici nu au ridicat consola de la altex.
Eu nu inteleg, au fost PS5 pe stoc mai devreme la emag?