Eu am luat recent de la Emag, bundle-ul acela cu 3 jocuri, PS Plus, 100 Ron si pe factura apare un singur produs, bundle si in paranteza enumerate cele din pachet.
Printable View
La fel si la mine, ca la Mihail. Tot Emag.
Mersi de info Encman, is curios daca peste tot pe la Altex/MG factureaza si elibereaza bon precum la tine. Asa poate mi-as lua consola si returul la jocuri l-as face acolo pe loc chiar dupa ce am platit consola, nu mi-ar fi rusine de fel, daca ei au tupeu sa-ti bage pe gat jocuri de care nu ai nevoie de ce nu!
Eu cred ca am fost printre primii serviti, a fost stoc vineri, acum nu mai stiu daca sunt.
SIGUR a fost la Mega Mall, Iris Titan si Park Lake pentru ca am fost pus pe o lista de asteptare. M-au sunat imediat ce au avut stoc. Am aterizat la ei relativ repede.
Oferta era de 3500 fara jocuri sau 4000 cu jocuri. Dar puteti suna daca este stoc si vedea la fata locului cum se factureaza.
Daca nu cumva s-au prins de "greseala" intre timp. Imi pare rau ca nu am scris mai devreme dar am avut un weekend plin.
Nu-s din Bucuresti dar o sa ma uit si la mine in oras de stocuri in magazine fizice, in caz ca gasesc voi si intreba angajatii cum se trece pe bon si daca se poate face pe loc retur la joace.
De preferat pe factura, nu pe bon, la mine pe bon arata un pic diferit.. (cu toate ca si-acolo erau mai multe produse nu doar unul).
Eventual sa ceri factura. Cred ca si in caz de ANPC ar ajuta. La mine (probabil) isi luau amenda daca nu acceptau retur.
4 produse pe factura (nu doar unul, bundle) iar datele de pe factura nu erau identice cu cele de pe bon.
Eu nu as intreba cum se trec si sa spun ca vreau sa returnez pe loc :D
La mine a fost intamplare.
M-am dus direct la casa (confirmat telefonic in prealabil ca vin sa o iau) iar cand mi s-a scanat consola cineva a intrebat respectiva persoana "pai asa?" la care ea a raspuns "e OK si-asa". Apoi s-au scanat si jocurile. Raspunsul inapoi a fost "pai asa va faceti cota". De aici si banuiala mea ca a fost "o eroare".
Poti intreba cum se trec pe factura in eventualitatea in care ai nevoie sa vii la garantie cu ea, ce faci cu jocurile, etc. si vezi ce spune angajatul. Nu ii spune poezie, lasa-l pe el.
Sau sigur, cum doresti, poti intreba direct dar rolul lor este sa vanda bundle nu sa iti spuna ca poti returna pe loc. Posibil sa-ti iei viteza.
^Daca dai 4000 de lei și sunt toate cu o singura intrare pe factura dai retur întregului pachet.
Exact, ai 14 zile daca nu ma insel, in orice magazin. Sau chiar pe loc. Vezi factura si "te-ai razagandit" :) tot spuneai ca nu ai probleme de genul.
Acuma mi-a trimis cineva dintr-un grup factura lui de la Altex, toate sunt separat si la el!
Se poate face retur la jocuri atunci (daca sunt sigilate).
Banuiesc ca se incadreaza in termenul legal de retur.. pare a fi luat de curand dupa jocuri.
LE: este exact ca la mine, am verificat factura, acelasi "bundle". Doar ca probabil a mai cumparat inca un controller.
Ce golani sunteti… il ardeti pe Altex [emoji85]
respectuos vorbind, ei ne ard pe noi cand taxeaza PS5 la 2950
https://www.flanco.ro/consola-sony-p...alerta-stoc.ro
In stoc Flanco, 3950ron: Consola Sony PS5, 825GB, Alb, Joc Demon Soul Remake, Gran Turismo 7 Standard Edition, Horizon Forbidden West Standard Edition, Card PS4 Store 250 RON, Card PS4 Store PS Plus RO 90 zile
https://www.emag.ro/consola-playstat...medium=android
Consola PlayStation 5 + Joc PS5 Gran Turismo 7 + Joc PS5 Horizon Forbidden West + Joc PS5 Ghost of Tsushima Director’s Cut + PSPlus 365 zile + PSCard 100 RON TOTAL 3999
Ce noroc pe mine ca mi-am cumpărat PRO-ul în septembrie că acum mă tortutam cu ps4 la ce prețuri au ăștia pentru 5
aparent e vorba de un "stoc urias"...deja ne apropiem de 24h si inca mai sunt =)) =)) =))
Pai la pretul asta nu prea se mai inghesuie multi... :-?
Ce preturi tampite.. vai si amar.
Pretul e aliniat cu trendul ascendent al preturilor crescute la orice produs. Daca se vinde un litru de ulei la 13 lei, doar nu vreti PS5 sa se vanda la pret "normal", nu!? :D
Consola iese cu ~173 de lei mai scumpa daca e sa iei jocurile cu amanuntul direct de pe emag - ceea ce nu e rau - dar totusi care e faza cu cardul de 100 de lei la varianta cu disc? Daca nu joci indie games sau nici jocuri vechi, nici nu ai ce sa cumperi fara sa mai adaugi ceva extra :|
Norocul este pe cei care au cumpărat PS5 pe când era sub 3000 de lei sau pe la 3200 (pe atunci adaosul era foarte mic dacă s-ar fi adunat prețul real al jocurilor care oricum erau maxim 3). Am mai citit de oameni care visează la PS5 Pro. Dacă fabricarea lui PS5 Pro nu va fi mai eficientă decât la PS5 (să aibă rată de succes mai mare la fabricare) nu văd cum Sony ar lansa o nouă consolă când se chinuie să facă față cererii pentru PS5. Există un articol despre un youtuber care susține că are informații despre PS5 Pro, dar mi se pare că e doar o tentativă să aibă vizualizări.