https://youtu.be/72_IgVEaNQY
Printable View
Merci @tmihai20 l-am luat pe cel cu fifa si a doua zi a aparut cel cu ragnarok care-mi place mai mult dar e bine si asa. :))
Îmi pare rău, n-am știut că apare, nu lucrez la Altex :(. Până la urmă bundle-ul nu e rău, Fifa 23 e ultima versiune produsă cu numele ăsta. Bundle-ul poate avea valoare mai mare mai târziu.
Si eu as fi preferat God Of War Ragnarok in loc de Fifa. Daca stiam ca apare asemenea bundle mai asteptam putin si nu mai cumparam GOW separat. Nu e nimic. Noi sa fim sanatosi.
P.S. - GoW se misca extraordinar pe PS5. Doamne fereste@-)
Bundle cu Ragnarok disponibil pe Emag.
Nu prea am urmarit preturile in ultimul timp, dar parca stiam ca pretul pentru ps5 disc + 1 joc era 3150... vad ca emag vinde editia cu god of war la 3300...au marit ei pretul cu 150 lei sau 3300 era pretul "standard"
Nu, a fost 3150 la altex bundle cu Fifa 23 si ulterior cu GOW. Fac si cei de la Emag un ban in plus...Cred ca politica tuturor magazinelor din Ro a fost sa nu vanda bundle la vremea lansarii jocurilor respective, pentru ca ele se vindeau oricum - Fifa 23, GOW. Au dat oamenii precomanda gramada si acum au bagat si consolele cu jocul inclus..:)
Corect, a fost defapt 3150 lei varianta cu jocul digital. Cel de 3300 are jocul fizic, atat pe eMAG cat si pe Flanco
Nici la Altex nu a fost digital, cel putin varianta cu GOW scria clar in descriere ca jocul este format fizic.
mic off-topic, nu credeam ca se adeverește ce ziceam acum o săptămână, însă va rog sa mă credeți ca nu mi-a ajuns consola comandata nici astăzi. Avizata prin SMS de doua ori, luni și joi, eu nici nu mai știu ce sa zic. Cargus e ceva ce mintea mea refuza sa priceapă, în aproape anno domini 2023
...și alții deja au terminat God Of War ☺️
Crede-ma ca am 30 de ore in joc si abia incep capitolul 7 dintr-un total de 18. Explorez tot pentru ca e superb. Cand vad pe net ca oamenii termina jocul in 25 de ore mi se pare o minciuna. Nu stiu daca il termina in 25 de ore chiar daca stau doar pe firul narativ si in mare viteza.
Anyway, ideea era ca nici nu iti imaginezi cat timp ai sa il joci. Eu voi avea peste 100 de ore pt ca sunt atatea de vazut, atatea puzzle-uri si side-quest-uri incat ai ce face daca nu te grabesti.
Sper sa iti vina consola si sa vezi minunea asta de joc impreuna cu viteza de reactie a PS5.
Nu vei fi dezamagit.B-)
Știu că este long shot însă dacă este cineva care și-a comandat PS5 cu bundle God of War și s-a răzgândit, doresc sa iau eu comanda. Poate mai este vreo comanda făcută de cineva care este nehotărât.
Doua bundle-uri la Orange cu consola digitala + God of War si 250ron sau 2x250ron la 3050ron.
poate ajuta pe cineva dar imi vand si eu PS5-ul. M-am uitat pe emag si preturile sunt aberante
Aveti idee de bundle-uri de PS5 active pe piata ?
Am citit știrea și pe un site străin. Nu mă miră pentru că eu mă așteptam la asta și am spus-o prin unele forumuri sau comentarii. Mai avem de așteptat până în 2027 cel puțin până apare PS6. Sursa: AICI. Nu cred că voi trece la PS5 Pro (anunțat pentru 2023), chiar dacă aș putea practic să vând PS5 fără să pierd bani.
Nu a anuntat nimeni niciun pro, a fost un leak cu un viitor PS5, pana si oamenii aia au zis ca e un "slim", renunta la blueray, au si mentionat ca nu va fi boost de hardware.
Deci despre ce vorbim aici?Quote:
With this new design, Sony wants to reduce the weight and size of the PS5 in order to save on shipping costs, but also on production costs.
Am încurcat Slim cu Pro, my bad. Știu că s-a vorbit despre un slim cu unitate optică detașabilă. Doar am mai spus o dată o părere a mea. Deși nu cred că e o idee bună pentru Sony în condițiile în care a crescut prețul la PS5 și încă nu se găsește la liber PS5, am un presentiment că vom avea un PS5 Pro cu Zen 3 (poate cu Zen 4), iar un eventual PS6 să aibă Zen 5.