Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Ghost of Yotei

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Ghost of Yotei

Quote Originally Posted by Sucker Punch
    Today we are so happy to announce Ghost of Yōtei, the latest game from Sucker Punch and the introduction of our new hero, Atsu.

While we aren’t diving into story specifics yet today, we can reveal that Atsu’s journey takes place in 1603, more than 300 years after the events of Ghost of Tsushima. Our story is set in the lands surrounding Mount Yōtei, a towering peak in the heart of Ezo, an area of Japan known as Hokkaido in present day. In 1603, this area was outside the rule of Japan, and filled with sprawling grasslands, snowy tundras, and unexpected dangers. It’s a far cry from the organized samurai clans who lived in Tsushima, and it’s the setting for an original story we can’t wait to tell.

2025.
    Attached Images Attached Images ghost_of_yotei.jpg

2. #2 SP
    Member OveMan's Avatar
    Desi l-am jucat pe primul si il consider unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am terminat vreodata, trailer-ul acesta nu m-a impresionat si am ramas un pic dezamagit ca nu au ales sa continue povestea lui Jin Sakai.

3. #3 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Eu am crezut ca e un fel de miles morales, nicidecum un sequel. Nu prea imi place ca au renuntat la realism si acum e mai cartoonish.

4. #4 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Parerea mea personala este ca au ales bine sa schimbe locatia, numele si caracterul, dar sa pastreze formula originala.
    Mi se pare mult mai cool sa faca o trilogie cu 'Ghost of X/Y/Z' unde se schimba numele, logo-ul si povestea cu tot cu personaje si locatie, dar sa pastreze fix aceleasi elemente superbe de gameplay.

Cu Ghost of Tsushima 2 cred ca ar fi riscat foarte mult, nu s-ar fi ridicat la asteptarile primului joc, pe cand asa pot spune o poveste complet diferita intr-o locatie noua si de ce nu, poate chiar mai buna. Sunt overhyped de jocul asta, a venit de nicaieri ca un explozie de dopamina!

5. #5 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Ala pare a fi Jin Sakai, pentru ca se pare ca fuge de gardă pentru dishonourable warfare ������

6. #6 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Cred ca jocul va fi in acelasi tipar ca si got doar cu personaj feminin.Nu prea cred ca se va ridica la nivelul lui jin sakai pentru ca personajul este feminin si clar exista diferenta de caracter,combat style,decizii etc.Probabil studioul va construi jocul cat de mult va putea cu jin sakai in minte adaptat pentru personaj feminin.Cum vor implementa combatul având în vedere că o femeie chiar si samurai nu poate face față unui samurai.Poate vor merge mai mult pe stealth,asasinat si alte tehnici de astea .Desigur ca pot face combatul sa fie de la egal la egal însă asta va fi real fake.

7. #7 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Ala pare a fi Jin Sakai, pentru ca se pare ca fuge de gardă pentru dishonourable warfare ������
    Jocul se petrece la cateva sute de ani dupa Tsushima, n-are cum sa fie el....

8. #8 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Eu cred că este un stand alone. Mie așa mi-a lăsat impresia și că ne pregătește pentru Ghost 2.Nu este ce m-am așteptat, dar măcar avem ce juca pe ps5.

9. #9 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
    Eu cred că este un stand alone. Mie așa mi-a lăsat impresia și că ne pregătește pentru Ghost 2.Nu este ce m-am așteptat, dar măcar avem ce juca pe ps5.
    Oficial, asta e al doilea joc din seria tsushima.

10. #10 SP
    Exact, nu cred ca va mai fi nimic cu 'Tsushima', pare ca merg pe ideea de trilogie (sau cate or fi) cu 'Ghost of ...' in care se pastreaza formula dar se schimba setting-ul si personajele. Mi se pare mult mai fresh si mai inovativ asa decat toate sufixele.

11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fool me once...shame on me...

Pe asta o sa-l iau cand ajunge cel mult 50% off pe store

Vad ca s-au inspirat si mai mult din RDR2.
    Si primul a incercat, dar esuat in copiatul lor. Vedem asta cat de bine reuseste sa copieze lucrurile bune din RDR2.

Anywho, astept sa vad ceva reviews pertinente, de la oameni care nu au dat 10 jocului initial doar pentry hype si pentru ca Sony.
    Astept sa vad ca harta aia e mai mult de un plan drept cu vegetatie. Ca asezarile si locuintele nu sunt copy/paste in 20 de locatii. Ca ai de facut mai multe activitati secundare care sa conteze.
    Dar mai ales, ca nu se bazeaza doar pe intalnirile random de pe harta, folosite in exces, pentru a da senzatia de mult content.

Iar de la poveste...ma astept sa fie macar decenta, nu ca primu...

12. #12 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    sincer, cand vad chestii de genul, parca dau dreptate la cei care tot cer remaster/remake la jocuri de acu 10+ ani, din generatiile trecute. Cum sa nu ceri cand continutul nou e ceva de genul. Nu stiu, sincer, si mie mi-a cam taiat aripile reveal-ul asta

13. #13 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Jocuri ca sekiro or nioh nu cred ca vom mai vedea.sekiro game of the year se gaseste la ozone.

14. #14 SP
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    sincer, cand vad chestii de genul, parca dau dreptate la cei care tot cer remaster/remake la jocuri de acu 10+ ani, din generatiile trecute. Cum sa nu ceri cand continutul nou e ceva de genul. Nu stiu, sincer, si mie mi-a cam taiat aripile reveal-ul asta
    Nu spun ca n-ar fi asa, dar ce anume te/va dezamageste la ce au aratat? Au aratat un teaser, un reveal, pentru moment doar ca sa stim ca exista.
    Lumea a cerut frenetic Ghost of Tsushima 2, asta este! Doar ca vor folosi alta locatie si o poveste complet noua, cu un personaj care fara nici un fel de efort, va fi 100% mai placut si mai bine conturat decat Jin Sakai pe care sincer, l-as pune sa repete clasa a 8-a!

Cred ca si caricatura lui Kratos din Astro Bot face un rol mai bun si este mai bine conturata decat acest personaj care sincer mi s-a parut singurul mare minus al primului joc. Rar personaj mai fad si mai fara suflet ca asta...

Nu ma refer la tine pointing the finger, dar intreb pentru ca si pe facebook am tot vazut lume nemultumita de 'ce au aratat'.
    In afara de faptul ca stim ca va fi un alt Ghost of Tshushima~ish cu un combat la fel de bun si un environment nou, ce anume este dezamagitor?

15. #15 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu spun ca n-ar fi asa, dar ce anume te/va dezamageste la ce au aratat? Au aratat un teaser, un reveal, pentru moment doar ca sa stim ca exista.

Nu ma refer la tine pointing the finger, dar intreb pentru ca si pe facebook am tot vazut lume nemultumita de 'ce au aratat'.
    In afara de faptul ca stim ca va fi un alt Ghost of Tshushima~ish cu un combat la fel de bun si un environment nou, ce anume este dezamagitor?

Lumea va fi mereu nemultumita indiferent,eu sunt foarte okay ca avem un nou personaj intr-o alta perioada fiindca asa putem aveam un alt set de arme pentru perioada specifica,o noua zona,personaje noi,poveste noua si personal chiar nu imi pasa ca e femeie,pana la urma daca e macar la nivelul lui GoT nu am nimic de reprosat,pentru mine a fost unul din cele mai bune jocuri jucate si m-am bucurat mult de el,abiastept mai multe detalii si de data asta sper la un CE mai bun,nu doar o masca...

16. #16 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ii deranjeaza ca protagonistul e femeie, si astea sunt opinii culese de prin alte comunitati pline de inceli.
    Motivul oficial e pentru ca "nu e realistic" ca o femeie sa fie luptatoare, desi primul joc avea personaje asemanatoare doar ca nu erau protagonist.

17. #17 SP
    Refuz sa cred asa ceva sau in fine, probabil am ajuns eu la o varsta la care vad lucrurile altfel.
    Nu cred totusi ca este cazul tuturor, cel putin nu aici la noi... chiar astept feedback cat mai mult, make me save my 70$!

@Globally, adevarul e ca este foarte realistic sa umbli cu un bebelus intr-un borcan dupa tine, sau N alte exemple ... asta era problema existentiala ca o sa fie o femeie samurai, nu conteaza cat de bun e jocul in sine

18. #18 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Iti garantez ca asta e problema.
    Tot ce stim pana acum despre joc e ce vezi in trailer-ul de 3 minute de mai sus, si cateva fraze pe blog-ul PlayStation.
    La cateva ore dupa prezentare deja au inceput discutiile despre cat de "woke" e jocul asta, ca actrita din rolul principal ar fi LGBT si alte prostii asemanatoare.

19. #19 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Ii deranjeaza ca protagonistul e femeie, si astea sunt opinii culese de prin alte comunitati pline de inceli.
    Motivul oficial e pentru ca "nu e realistic" ca o femeie sa fie luptatoare, desi primul joc avea personaje asemanatoare doar ca nu erau protagonist.

Nu, nu asta ma deranjeaza. Uite, pt mine, Jin, desi nu e un personaj bine conturat(in sensul de complex), e ceea ce imi imaginez in stilul de viata al unui Samurai traditionalist din perioada respectiva. Vorbim de secolul 13. Stoic, tacut, interiorizat, minimalist. Pana la urma si Haiku-urile prin care au inceract sa ii dea ceva personalitate is o forma de poezie minimalista.

O sa ziceti, pai au aratat ca eroina nu o sa fie asa? Nu, dar sincer, chiar credeti ca nu o sa fie o poveste cu sentimente si cum sa raporteaza la ce simte? Eu vreau un samurai, un personaj care pus intr-o zituatie complexa zice..."hmmm" (da, gen Kratos), gandeste, analizeaza(adica ma lasa pe mine, jucator,sa ma pun in pielea lui si sa imi asum decizia si complexitatea situatie)....dupa care decapiteaza sau pleaca mai departe si dupa nu isi "exprima sentimentele", fara sa imi spuna ce "trebuie sa cred".

PS: As vrea un joc cu personajul principal un ardelean, care sa zica numa Noah! Ehh! si Ioi! .... in rest poate fi barbat/femeie/Samurai .... orice

20. #20 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Refuz sa cred asa ceva sau in fine, probabil am ajuns eu la o varsta la care vad lucrurile altfel.
    Nu cred totusi ca este cazul tuturor, cel putin nu aici la noi... chiar astept feedback cat mai mult, make me save my 70$!

@Globally, adevarul e ca este foarte realistic sa umbli cu un bebelus intr-un borcan dupa tine, sau N alte exemple ... asta era problema existentiala ca o sa fie o femeie samurai, nu conteaza cat de bun e jocul in sine
    Cred ca îi deranjează mai degrabă pe cine au ales sa joace rolul, nu neapărat ca e femeie. De fapt eu am fost ușor surprins sa aflu ca nici măcar nu e femeie, ci e gender fluid. Și mie mi se pare puțin straniu ca un studio de jocuri sa se asocieze cu cineva care instiga oamenii la a boicota un alt joc (Harry Potter) pe motive politice.
    Acum domnul/doamna nu a făcut nimic ilegal, depinde de tine daca consideri nasol ca un actor de jocuri sa zică ca i-a plăcut mult Harry Potter dar acum nu poate susține universul pentru ca autorul cărților are alte principii de viață.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast