Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: Ghost of Yotei

1. #21 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Exact ce am vrut sa demonstrez - nu va pasa de calitatea jocului in sine, ci gasiti alte motive ciudate pentru care va plangeti .

2. #22 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Este femeie 100% dar are crize de personalitate ca asa e la moda. Lumea ar trebui sa aprecieze arta asa cum e si sa nu mai aplece urechea la toate deviatiile unui individ. ( si van gogh a fost schizofrenic si bipolar si totusi nu il arata nimeni cu degetul....a fost geniu si ce a creat , dainuie si azi)

3. #23 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Lumea ar trebui sa aprecieze arta asa cum e si sa nu mai aplece urechea la toate deviatiile unui individ.

Nu e arta, e un joc, un produs scos pe "raft" la vanzare

Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    si van gogh a fost schizofrenic si bipolar si totusi nu il arata nimeni cu degetul....a fost geniu si ce a creat , dainuie si azi
    fara sa o iei ca un atac, dar in ce lume traiesti? Bineinteles ca Van Gogh a fost, in timpul vietii, aratat cu degetul si discriminat exact pt ca era schizofrenic si bipolar. Pana la urma tine de selectia naturala care se petrece la orice specie. Ce e diferit si perceput de colectiv ca o abatere de la ceea ce reprezinta specia e marginalizat si discriminat. Da, daca ceea ce il face sa fie diferit e in cele din urma o evolutie, acel individ marginalizat se transforma in "geniu" si isi lasa amprenta asupra speciei. Dar sa nu ai naivitatea de a crede ca nu a fost/va fi discriminat/marginalizat/ostricizat

anyway, iar deviem.

4. #24 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am inteles acum, multumesc @all pentru explicatii. Ma speriasem ca zic n-am inteles eu ce-au aratat aia in trailer si nu este conform cu vreun standard de calitate.

Da, cu scuzele de rigoare, pe mine ma lasa rece si indiferent subiectul asta, ca are sau nu mij personajul, ca este o casnica cu 8 copii sau o corporatista convinsa care la 45 de ani cade in depresie ca e singura pe lume, sincer chestiile astea nu-si au rostul in jocuri. Cine da importanta la asa ceva si face scandaluri in mass media pe tema asta are prea mult timp liber, parerea mea.

Give e a f*ing good game, cu grafica buna, cu sunet bun, cu poveste buna, cu level art bun, cu gameplay si combat cat mai organic precum GoT 1, cu un setting bun, pe mine asta ma intereseaza intr-un joc. I don't give a f pe cine controlez, poate sa fie bariera de la bloc sau doamna Shoshoaca...

5. #25 SP
    Ghost of Yōtei comes to PlayStation 5 on October 2

We hope the brief looks in today’s trailer give you a taste of what you can expect from Ghost of Yōtei. Beyond your first look at the Yōtei Six, you’ll spot some of the gorgeous scenery of Ezo as well as a handful of Atsu’s new weapons, a few of her allies, and even a new gameplay mechanic that will allow you to glimpse Atsu’s past and understand everything that was taken from her.
    But we’ve only scratched the surface. In Ghost of Yōtei, we’ve built upon and evolved the way you explore the open world, offering even more freedom and variety than in Ghost of Tsushima. You’ll choose which leads to follow as you pick which Yōtei Six member you want to hunt down first. Atsu can also track other dangerous targets and claim bounties, or seek out weapon sensei to learn new skills. Ezo is wild, and as deadly as it is beautiful. As you trek across the open world you’ll find unexpected dangers and peaceful reprieves (including some returning activities from Tsushima), and you’ll be able to build a campfire anywhere in the open world for a rest under the stars. We want you to have the freedom to explore Ezo however you decide to, and we can’t wait to share more.
    Povestea suna incredibil de badass .

6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Glumesti, nu?

Este literally aceiasi poveste din AC Shadows - cu oameni mascati care i-au omorat tatal/familia si dupa ce creste tipa, te razbuni si-i vanezi pe aia dupa mastile respective
    La fel si cu flashback-urile din copilarie

Grafic nu m-a impresionat cu absolut nimic - totul pare in continuare pustiu, la fel ca in Tsushima si cu putine geometrie, dar nah...multa vegetatie identica si culori frumoase

Culmea e ca fix despre singurul lucru care a excelat in primul - combat-ul - nu au mentionat nimic in acest trailer.

7. #27 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Ce fain era să fie aceeași poveste ca în ac, aici măcar nu il mai văd pe eroul vostru preferat gorila...Dacă o sa fie la nivelul lui Tsushima o sa fiu foarte mulțumit.

8. #28 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Glumesti, nu?

Este literally aceiasi poveste din AC Shadows - cu oameni mascati care i-au omorat tatal/familia si dupa ce creste tipa, te razbuni si-i vanezi pe aia dupa mastile respective
    La fel si cu flashback-urile din copilarie

Grafic nu m-a impresionat cu absolut nimic - totul pare in continuare pustiu, la fel ca in Tsushima si cu putine geometrie, dar nah...multa vegetatie identica si culori frumoase

Culmea e ca fix despre singurul lucru care a excelat in primul - combat-ul - nu au mentionat nimic in acest trailer.
    Fix la asta m-am gandit si eu, e efectiv povestea lui Naoe
    Cum naiba sa te uzi la trailerul asta si sa te p*si pe ala de la AC cand ala arata de 5 ori mai bine. Si o zic eu care am abandonat AC Shadows dupa 6 ore de joc si mi se pare cel mai slab AC din ultimele 4.

9. #29 SP
    Shadows arata super bine, dar mie mai mult imi place stilul acesta hiper-realist.
    Si referitor la poveste - ce am vazut in trailerele la Shadows nu mi s-a parut la fel de interesant ca aici. Vibe-ul pare sa semene mai mult cu Kill Bill si are mai multa personalitate.
    Shot-ul asta e absolute cinema: https://i.imgur.com/Hx6StFG.png .

10. #30 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai o scena identica - cu o lupta mare si moment principal din poveste, in ACS

Anywho, nu ne putem supara pe ei pentru ca exista similaritati - acum sa vedem si ce reusesc sa scoata la urma urmei.

11. #31 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Eu personal chiar abiastept jocul asta,ca are mai mult sau mai putin aceleasi idei ca AC Shadows nu il face mai plictisitor doar fiindca am mai jucat ceva in genul lui,in acelasi fel putea si Ghost of Yotei sa se lanseze inainte si sa fie Shadows la fel,eu ma bucur de ambele fiindca nu e acelasi fel de open-world,art direction-ul pentru mine doar din 2 clip-uri e mai impresionant si combat-ul daca e minim cat cel din Tsushima eu sunt total multumit + cine stie ce surprize mai au,iar pe langa asta parca au spus ca au imbunatatit si side-urile sa nu mai fie cliseice sau chiar de umplutura ceea ce ma bucura.Voi cumpara Collector's Edition dar raman dezamagit de Sony in totalitate,mai bine scot ideea de Collector's Edition si renunta la joc in detrimentrul unui pret mai mic,fara joc fizic m-am obisnuit dar acum vine si fara steelbook... o piesa destul de frumoasa de pus in raft pe care nu o vom mai vedea deloc si asta va fi trendul de acum,oribil.

12. #32 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Care poveste in Tsushima? Îmi amintesc doar cum tot jocul am omorât mongolezi și am interacționat cu câteva personaje complet lipsite de personalitate, zero dezvoltare de caracter, zero idei inteligente la care sa mai rumegi, zero momente memorabile, doar tăiat oameni răi cu sabia. Singurulele dialoguri bune in Tsushima sunt atunci când faci haiku. Și l-am jucat ultima oară luna trecută, sa ne înțelegem.

Sa nu credeți că sunt hater, combatul e surprinzător de bun pentru un open world Sony, și direcția artistică e superbă, printre cele mai frumoase pe care le-am văzut. Dar povestea? Come on.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2