cum a mers azi?
![]()
Cei cu US account, puteti lua jocul de ps vita pentru luna asta? La mine si acum apar ambele cu bani.
Pe US nu se dau toate jocurile de la inceputul lunii ca pe EU, ci progresiv, cateva in fiecare saptamana de-a lungul lunii.
Slabuta luna asta pe UK la ps3. Brothers l-am terminat in 2 ore si un pic, e poate cel mai usor joc pe care l-am jucat vreodata. Nu te solicita niciun minut, iti da totul mura-n gura. Da, ca poveste este ok dar nu era mare diferenta daca ma uitam pe youtube. Singura salvare e Tomb Rider pe care am apucat totusi sa-l termin cand a aparut, pe pc..
Eu momentan acu am luat pt prima oara o subscriptie ps plus de 3 luni fiindca recent am intrat in posesia unei console ps3 si sincer sa fiu nu o sa zic niciodata ca este o luna slaba cat timp ei ofera jocuri gratis iar noi dam in jur de 200-250 lei pe un an de subscriptie. Eu zic un mare Bravo pt Sony ca a facut chestia asta cu ps plus.
M-am mai uitat si pe altundeva si pe aici ce jocuri erau in anii trecuti si parca un tip a calculat tot ce a luat gratis de pe plus timp de un an si se estima undeva la 2mii si ceva de dolari, e un mare win asta pt noi cu tot ca da jocurile is inchiriate gen,dar totusi...
nu folosesti termenul "gratis" cum trebuie. Tu platesti un abonament (1 luna, 3, 1 an, nu conteaza) si beneficiezi de ce platesti. Deci nu e gratis. E foarte buna treaba cu ps+, dar sa zici gratis..e cam mult. Nu stii ce jocuri o sa apara, multi de exemplu sunt foarte dezamagiti ca si-au cumparat Tomb Rider in masa, mai ales ca jocul a avut o reclama buna si reviewuri si mai bune.Eu nu vorbesc de un an calendaristic, am zis doar ca fata de lunile precedente jocul Brothers este exagerat de scurt, asta ca sa nu folosesc termenul slabut. Poate e vorba si de gusturi, nu zic nu, dar nu cred ca sunt singurul care a remarcat asta. Nu m-am plans, pur si simplu e o constatare.
luna slaba cand primesti un joc lansat fix acum un an si cu ratingul de pe metacritic? pai ce ai vrea sa-ti ofere acest abonament ca sa fii multumit? ca l-ai jucat inainte, ghinion, dar eu sunt de parere ca e ceva extraordinar sa primesti un joc "gratis" (pot sa folosesc acest cuvant, atata timp cat in alta parte pentru aceiasi bani nu primeai nimic, e adevarat ca acum primesti niste jocurile lansate acum 4-5 ani (exagerez putin)) care a avut atat de mare succes printre gameri si nu primesti niste jocuri obscure si proaste.
da, "my bad" am uitat ca aici joaca ratingul de pe metacritic. Repet si o spun pentru ultima oara pana sa sara fanboy-ii sa glorifice ps+: Depinde DE GUSTURI !! NU am zis ca Brothers e un joc slab, am zis doar ca in afara de poveste pe care o puteam vedea pe youtube, jocul este slabut: ca gameplay, ca "puzzle-uri" care sunt inexistente si ca dificultate care este de tot rasul. E parerea mea si putea sa fie jocul si lansat de o luna sau 4 ani, nu ma intereseaza data lansarii. Nu cred ca am zis ceva negativ legat de Tomb Rider eu am zis ca IN COMPARATIE cu alte luni este o luna mai slaba si asta exclusiv datorita jocului brothers. E problema unora daca nu considera asta. Si nu am zis ca vai nu sunt multumit de ps+, ca altfel nu-mi faceam abonament pe 1 an de zile.
Corect, in comparatie cu tabara adversa pentru aceeasi suma de bani aici primesti ceva..acolo nu! ori aici e gratis...ori acolo e furt! decide fiecare![]()
nu exista tabara adversa. Exista doar alta consola. Eu personal am ales ps in dauna xboxului exclusiv pentru serios God of WarDe altfel pentru Gow mi-am luat ps2 si pt gow3 si ascension mi-am luat ps3
Ps+ a fost un bonus si m-am decis sa fac direct abonamentul pe 1 an dupa ce am citit una alta pe forumul asta. Nu imi pare rau, din contra. Nu am facut decat sa zic ca sunt dezamagit de jocul asta, nu de ps+ la modul general
Oricum, toate jocurile pe care le-am cumparat pana acum sunt exclusivitatile pentru ps3 si fac toti banii, de aia spun ca pentru mine ps+ e doar un bonus, nu un must have
Eu folosesc amazon.com sau dupa caz amazon.co.uk fiindca stiu sigur ca le primesc fara poze la buletin la orice ora as comanda chiar daca platesc 2-3$/£ in plus.iar de curand am vazut ca recomanda cineva allromedia.com si au preturi ok insa nu am comandat niciodata.
Salut ! Vreau sa-mi cumpar un cod de pe cd.keys.com dar intampin o problemalata trebuie sa fie facuta prin PayPal.Mi-am facut cont de PayPal dar cand ii dau sa vad cati bani am pe card imi apare 0(EURO sau USD).Daca imi pun bani pe card in lei imi converteste PayPal automat in euro sau usd cand fac plata?
eu tot dp cdkeys am cumparat de multe ori si nu au fost probleme iar ps+ ma ajuns cam 170 ron ptr 1 an ,apropo nu e 1 joc ptr ps+ sunt mai multesi nu ar fi rau sa le luati pe toate
Am o problema.Cand incerc sa cumpar un cod de PS + folosind PayPal imi zice: "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card " Cum rezolv?
Bookmarks