Mda. Stateam in dubiu daca il voi reinnoi in iunie. Pot sa imi fac alte planuri cu banii.
Mda. Stateam in dubiu daca il voi reinnoi in iunie. Pot sa imi fac alte planuri cu banii.
Si eu astept NBA dar per total, slabuta luna asta, cu doar un joc bun. Personal nu sunt fanul jocurilor indie de genul asta pe consola, jocuri pe care le pot juca pe orice "saracie" de laptop. Calitatea a mers din ce in ce mai jos cu fiecare luna, cel putin abonatii pe ps4 au fost pur si simplu pacaliti, din punctul meu de vedere. Sa speram ca vin zile mai bune luna viitoare. E o parere strict personala.
pacaliti nepacaliti...eu sunt nevoit sa platesc PLUS-ul pt a juca FIFA...
N-o sa mai fie PSN-ul ce-a fost odata![]()
Dar sa şi spus că plus-ul pt. PS4 va fi pt. MP.
Ei merg pe ideea că au fiecare abonat au ambele console.
Asta este clar si asa a si fost "promovat" PS+ pt PS4 d ela bun inceput. De asta spuneam ca n-o sa mai fie ce-a fost.
Nu stiu de unde concluzia ca fiecare posesor de PS4 are si un PS3...cel putin in cazul meu si a catorva prieteni de-ai mei, PS4 a luat locul PS3-ului cu totul, PS3-ul a fost donat/vandut dupa caz.
PlayStation Plus in June: NBA 2K14, Trine 2, Dragon's Crown, Pixeljunk, more - PlayStation.Blog.EuropePlayStation.Blog.Europe
Asa da, doua jocuri de PS4 intr-o luna de acum incolo.Leaving PS Plus:
30th April: Stick it to the Man
30th April: Payday 2
30th April: Brothers A Tale of Two Sons
30th April: Muramasa Rebirth
30th April: Everybody’s Golf
Entering PS Plus:
4th June: Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross Buy) (PS4 + PSV)
4th June: Trine 2: The Complete Story (PS4)
4th June: NBA 2K14 (PS3)
4th June: Lone Survivor (Cross Buy) (PS3 + PSV)
4th June: Dragon’s Crown (PSV)
4th June: Surge Deluxe (PSV)
![]()
Vesti bune, incepand cu Iunie vor da gratuit cate 2 jocuri la PS Plus pt fiecare platforma (PS4, PS3 si PS Vita).
Pt iunie avem:
PS4
Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross Buy)
Trine 2: The Complete Story
PS3
NBA 2K14
Lone Survivor (Director’s Cut) (Cross Buy)
PS Vita
Dragon’s Crown
Surge Deluxe
Din pacate, ca veste proasta este faptul ca nu vor mai exista jocuri gratuite valabile pe perioada unui an, asa ca la expirarea actualelor oferte acestea nu vor mai fi inlocuite.
Si jocurile de pe US: PlayStation Plus – 2 Titles Per Month for PS4, PS3, PS Vita – PlayStation.Blog
Trine 2: Complete Story (PS4)
Pixeljunk Shooter Ultimate (PS4)
NBA 2K14 (PS3)
Sly Cooper: Thieves in Time (PS3)
Terraria (PS Vita)
Mutant Mudds Deluxe (PS Vita)
yaaay Terraria pe US. N-am cont de PS+ pe US insa asta inseamna ca il vom vedea in curand si pe EU, daca nu luna viitoare, sigur cealalta.
O veste proasta dupa parerea mea. De acum incolo in fiecare luna or sa fie 2 jocuri pentru fiecare platforma playstation si atat, fara jocuri anuale.
Tocmai ce vroiam sa cumpar Trine 2, mama ce bine ca nu l-am luat, superb joculetul acela
si ma bucur ca vor baga de acum cate 2 jocuri pentru Ps4
![]()
pai bine bine..2 jocuri pentru PS4, insa pana candca din cate stiu libraria nu e foarte bogata (sincer nu stiu cate jocuri indie sunt, daca sunt ff multe va rog sa ma corectati). Si priviti partea buna: ajungeti mai repede la jocurile AAA free.
Bookmarks