parerea mea, ptr psn US:
PS4 unul dintre urmatoarele: Octodad, Knack, Tomb Raider, Injustice sau Lego Hero (daca tot au fost la reducere)
PS3: Saint Row IV, Minecraft, Lego
PSV: Battle Royal, LBP, Batman Arkham Origins, Dead or Alive 5, Lego
PS4 o sa fie la fel pe toate regiunile... nu cred ca o sa bage Tomb Raider prea curand, poate anul viitor. Knack cred ca ar fi cea mai buna solutie.
Salut, am si eu o mica nedumerire...mi-a expirat contul de ps plus acum 2-3 sapt si acum l-am reinnoit, problema este ca, desi am dat restore license, nu ma lasa sa intru in jocurile downloadate lunile trecute, zice ca mi-a expirat licenta, daca intru in download list, imi apar insa trebuie sa le platesc, am incercat sa intru si de pe pc sa le downloadez, dar nu merg... a mai patit careva asa cv?
Pot sa platesc ps plus cu paypal pe cont de US de pe webstore (nu de pe consola) sau de pe consola? nu vad optiune, parca stiam ca se poate.
Din cate am auzit, nu prea merge plata prin PayPal la noi. Nu stiu detaliile, dar sper sa ma contrazica cineva, ar fi mana cereasca sa pot sa cumpar prin PayPal direct.
Am luat de pe amazon ca de obicei, am crezut ca intre timp s-a schimbat ceva, dar astia tot nu ne vor banii (chiar daca nu stam in Hackerville)
Mai exista diferente cu privire la PS Plus de US vs PS Plus de UK?Ma refer la jocurile oferite la IGC.
De asemenea daca iau pe US, nu o sa am restrictii pe niciun cont de Uk, nu?(PS4)
Multumesc
Si inca o chestie, daca vreau sa-mi iau ps plus 1 luna ca sa umplu un gol, trebuie neaparat sa platesc fiecare luna incontinuu de atunci?Ca am vazut ca scrie ca plata se face automat in fiecare luna.
Thx.
Bookmarks