Dacă nu as juca FIFA, as renunță mâine la PS+, mai ales ca se scumpește de la an la an aproape...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Dacă nu as juca FIFA, as renunță mâine la PS+, mai ales ca se scumpește de la an la an aproape...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
ps+ nu a crescut in pret din ziua 1 pana azi pe langa modelul de o luna care a crescut de la £5.49 la .... £5.99 WHOOOWW, si 3 luni £11.99 la £14.99 pt ca pamenii cumparau ps+ doar ca sa ia jocurile gratis de la + deoarece costa mai putin sa platesti pt + si sa iei jocul fata de a cumpara jocul pur si simplu, modelul de 12 luni are acelasi pret ca in ziua 1
2 ani de la lansare pe PS4- probabil ... insa sunt anumiti fani care detin toate cele 3 console(ps4/ps3/Vita). Din pacate inteleg politica de a nu da jocuri AAA pe PS4 - aceasta inca este un Hit insa pentru celelate 2 macar ar putea sa dea o mica impresie de resuscitare . Oricum este peste puterea mea de intelegere noua strategie Sony...cel putin pentru acest Decembrie lista este un Fail Total -
comparand cu ceilalti ani:
da, sunt de acord ca a fost foarte slab ps+ pe ps4, dar daca vreti sa schimbati asta, nu o sa reusiti postand pe consolegames.ro cum Games with Mold e mai bun si nu stiu ce, faceti cont de twitter si dati mesaje conturilor playstation, lasati mesaje pe forumurile oficiale, paginile de fb oficiale s.a.m.d., dati dislike la videourile cu anuntarea jocurilor de ps+ de pe canalele oficiale, asa le atrageti atentia
PS3 launch date: November 11, 2006
PS+ launch date: June 29, 2010
diferenta de 4 ani
PS4 are 2 ani, asa ca mai vorbim peste 2 ani daca ps+ se duce la vale sau nu
Mareeeee porcaria faza asta ca-ti da doar un Chapter dintr-un joc, e ca si cum te-ai juca un Demo. Mai e un pic si o sa-ti dea la PS+ un Fifa de exemplu dar o sa poti juca doar 10 match-uri si porma trebuie sa-l cumperi....
Nici nu ma voi obosi sa downloadez 1 episod dintr-un joc in 5-6 parti. Ala o sa fie gratis in maxim 3 luni pe store, asa a facut Telltale si asa vor face si astia. Sa se duca invartindu-se, cu mici exceptii, PS+ e strict pentru multiplayer si atat.
Mai întâi Season 2 în loc de 1 la Walking Dead, acum asta. Mă bucur de jocurile de PS3, alea chiar au fost ok în ultima perioadă.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ai văzut ceva gratis de la Activision, eu nuAnul viitor prin august - septembrie o să ai sezonul full, se mișca foarte greu. Nu sunt episoade de o oră, o ora jumate cum vezi la Telltale, aici vorbim de capitole cu o durată de 5-7 ore/capitol
Câteva impresii
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1273677
Mie mi-a convenit The Walking Dead sezonul 2. Venise sezonul 1 pe Xbox One cu 2 saptamani inainte.![]()
Mie unul mi-a expirat ps plus luna aceasta si dupa ce am vazut jocurile din Decembrie m-am decis sa nu mai reinoiescJocuri online momentan nu joc..so that's it Sony
New on PlayStation Plus in December: Gauntlet, Kings Quest, more - PlayStation.Blog.Europe
Here’s the full list of great titles that await you on 1st December:
Gauntlet: Slayer Edition (PS4)
King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember (PS4)
Far Cry 3 Blood Dragon (PS3)
SSX (PS3)
Rocketbirds Hardboilded (PS Vita)
Freedom Wars (PS Vita)
Super luna pentru PS Vita![]()
Chiar nimeni nu ia in considerare ca la ps plus primim double discounts?
Eu salvez multi bani la unele jocuri digitale sau dlcuri ...
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Bookmarks