BiZZAr , totusi ai dreptate.
Eu unul o sa incerc Knack , jocul cu care si-a facut aparitia ps4 prin 2013.. eh , ce mai trece vremea.
BiZZAr , totusi ai dreptate.
Eu unul o sa incerc Knack , jocul cu care si-a facut aparitia ps4 prin 2013.. eh , ce mai trece vremea.
Knack este trecut cu vederea de multi pentru ca este vazut ca un joc de copilasi, dar este un joc solid. Chiar fun in co-op cum s-a scris mai sus.
Rime era pe lista mea de ceva timp, deci ma multumeste aceasta oferta
Voiam sa mai zic ceva de That's You, dar ma pastrez pentru luna viitoare![]()
Este ok, dar voiam sa stim, ca sa vedem ce recomandari iti facem. Pe RO/EU nu cred ca e nicio oferta momentan. A fost recent cu 15 luni la pret de 12. Mai baga cateodata 12 luni la ~170 ron.
Eu spre exemplu am pe US si cumpar de pe amazon.com PS Plus, cand baga la oferta cu $40.
Am inteles. Am vazut ca unii evita sa faca pe RO (nu inteleg de ce) si am crezut ca e ceva de care inca nu m-am prins. Momentan oferta cam pe toate site-urile este de 12 luni = 269 ron.
Eu mi-as fi facut pe RO, daca ar fi existat posibilitatea aceasta cand am creat contul. Acum imi e greu sa renunt la trofee si toate jocurile de la PS Plus luate in decursul timpului pe contul de US. Cu toate astea, mai am un cont pe UK si unul pe RO. Pe astea le folosesc pentru a lua DLC-uri la jocurile fizice cumparate de la noi sau pentru ofertele de pe EU.
Bloodborne și Ratchet & Clank jocurile pentru Martie PS4.
https://blog.us.playstation.com/2018...rvice-changes/
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Bunn si acum partea interesanta. Am primit mail si:
The PlayStation Plus Monthly Games allocation will no longer include PS3 and PS Vita titles after 8 March 2019
PlayStation3 (PS3
) or PlayStation
Vita (PS Vita) titles will be included in the PlayStation
Plus Monthly Games allocation until 8 March 2019.
After 8 March 2019, the Monthly Games provided to PlayStation Plus members will no longer include PS3 or PS Vita titles. Any PS3 or PS Vita Monthly Games downloaded or previously added to your Download List will remain playable for as long as you remain a PlayStation Plus member.
Beyond 8 March 2019, Monthly Games will only include PlayStation4 (PS4
) titles. All other features and benefits of the PlayStation Plus service will remain unaffected.
În 2019 mă îndoiesc că vor mai fi mulți doar cu PS3. Chiar nu mă mai interesează de PS + de la PS3.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Inca o luna in care dau jocuri pe care le-a jucat deja 99% din playerbase, dar in care aceiasi 99% ridica in slavi compania pentru generozitatea de care da dovada.![]()
Te înșeli rau de tot cand zici ca 99% a jucat jocurile astea. În special astea! Sunt unii care nici nu au auzit de ele (tocmai am văzut un comentariu pe FB). Sa nu credeți ca daca noi gamerii mai înrăiți suntem la curent cu toate aparitiile înseamnă ca asa sunt toti posesorii de consola. Mulți nici nu știu ca primesc si jocuri la plus, si l-au luat doar sa bage FIFA Ultimate Team sau COD MP. Daca te uiți pe grupurile de pe Facebook rămâi prost la cat habar au unii de consolă.
Orice joc AAA ar da cu siguranță cine a vrut sa-l joace l-a jucat cand a apărut sau imediat dupa. Sa fim serioși, nu-ti iei ps+ ca sa aștepți dupa Uncharted Lost Legacy sau Assassin's Creed Origins sau mai știu eu.
@Espiritus
Bloodborne 3.000.000 vandut
Ratchet & Clank 2.300.000 vandut
PS4 76.500.000 vandut
3 milioane/2.3 milioane = 99% din 76.5 milioane
si vrei sa mai stii ceva?
PS+ subs = 31.5 milioane
eu zic sa-ti cumperi tu generosul Google si sa il folosesti, + niste meditatii la matematica, si dupa te intorci aici si ne zici noua ce si cum
Stai linistit, probabil stiu mai multa matematica decat credeai tu ca exista.
99% era un fel de a spune, bois. Pe mine ma lasa rece ca jucatorii de Fifa si COD nu au jucat Bloodborne, pentru ca nu il vor juca nici acum, cu siguranta. Da bicky, asta e si ideea, orice joc AAA (mai ales vechi) ar da, va fi irelevant pentru cei care sunt interesati de el (l-au jucat cand a aparut), iar pentru cei care nu au fost interesati la vremea respectiva cel mai probabil va fi la fel de irelevant (nu il vor juca nici acum).
Bookmarks