Sau altfel spus ... 200 lei (4 x 10 lire de la iPaul):
http://www.consolegames.ro/forum/f10...tml#post922669
Sau altfel spus ... 200 lei (4 x 10 lire de la iPaul):
http://www.consolegames.ro/forum/f10...tml#post922669
jocurile de vita pe mine unul nu ma incalzesc cu nimic. avand doar ps3, ma intereseaza doar jocurile de ps3...si jocuri cu o poveste si o grafica demna de secolul 21....eu am fost dezamagit si de little big planet sincer sa fiu...eu vad jocul ala ca fiind o prostioara pt copii mici care nu pot sa joace un joc serios.
poate martie o sa fie luna mai buna....
Nu le downloadezi, doar dai purchase ca sa raman in download list. Iar cand vei lua Vita le vei putea juca daca mai ai abonament PS+.![]()
Daca tii cont ca lunar primesti un joc foarte bun si cateva oki(pe langa disscounts etc.) , eu spun ca e destul de bine pentru 30 de lire cat am dat eu pe 1 anLa xbox cand platesti doar pentru a juca pe live si mici disscounts?Nu te mai plange...No offence , dar tot timpul trebuie sa vina cineva care nu ii convine ca luna asta nu stiu ce.Nu poti primi in fiecare luna n joace bune...
LE:Nu suntem amici![]()
Poate el a cumparat si s-a asteptat la altceva in urma reclamelor facute de Sony. Crezi ca nu se poate?
Si la ce oare se putea aştepta? Sleeping dogs s-a lansat cu vreo 6 luni in urmă...In vara probabil o sa vedem si dishonored, max payne 3 sau alte jocuri mai noi, eu zic ca au fost jocuri foarte bune pe UK (dead space 2, deus ex, borderlands, darksiders, batman ac, outland, limbo, machinarium, rdr, bioshock 2, back to the future s.a.)
PS deh e greu sa satisfaci un român
LE @fishy il prelungeşti dupa 6 februarie cand o sa fie 7 lire pt 3 luni![]()
PlayStation Plus Update: Ninja Gaiden Sigma Free for Members – PlayStation Blog
PlayStation Plus: Sign Up For a 1-Year Membership, Get 3 Months Free – PlayStation Blog
Nu se putea mai bine,PS+ul imi expira in Februarie, deci prind si oferta![]()
PS Vita News: PS Plus: February content includes free Sleeping Dogs - ComputerAndVideoGames.com
Bine ca am avut grija sa iau Sleeping dogs luna trecuta cu 270 ronMotiv de bucurie insa celor care nu il au
![]()
De-abea astept sa downloadez sleeping dogs. Prea il lauda toata lumea. Trebuie sa il joc![]()
Bookmarks