Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 52 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1040

Thread: PlayStation Store Romania

1. #641 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Crede-ma, asta e singura soluție. Nu ești primul care vine cu întrebarea asta. Nu pot sa caut acum sa iti arat ca s-a mai discutat și schimbarea routerului este singura soluție descoperita. Imprumuta un router si va merge

2. #642 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Este o problemā cu TP Link, nu ştiu cât de grav poate fi un router nou care te costă 50 de lei.

Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk

3. #643 SP
    Junior Member Thunderica's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Este o problemā cu TP Link, nu ştiu cât de grav poate fi un router nou care te costă 50 de lei.

Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
    Nu vreau sa fiu obraznic dar nu toti folosim un router de 50 de lei. Poate al meu costa mai mult decat consola si cand am achizitionat-o nu a venit cu disclaimer de genul nu folosi TP-Link. Daca as instala un soft custom in router oare ar fi vreo sansa?

4. #644 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Vai, arza-v-ar!
    Attached Images Attached Images capture.png

5. #645 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Eu am tot Tp- link si merge fara probleme, doar ca nu am.viteza mare pe Download
    ...

6. #646 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    67 de lei pentru un joc de PS2, ăştia nu sunt normali.

7. #647 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    67 de lei pentru un joc de PS2, ăştia nu sunt normali.
    Nu ma deranjeaza pretul, ci limba in care sta scris afisul de pe PS Store ROMANIA.

8. #648 SP
    Junior Member Shadyman's Avatar
    EPIC A MERS e de la raiffeisen am incercat cu un card de la unicredit si a mers e de la raiffeisen cel mai probabil au ei un sistem de securitate antic si nu se pupa cu sony am incercat cu un card de la alta banca a mers.

9. #649 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    am incercat sa imi adaug ceva bani pe wallet de pe laptop, din contul de PSN si primesc: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.

Mentionez ca nu am schimbat cardul recent si e acelasi card pe care il folosesc de cateva luni sa cumpar chestii de pe psn romania. A mai patit careva asa ceva?
    o saptamana mai tarziu. Functioneaza iar.

10. #650 SP
    Senior Member Danny's Avatar

PS Store Romania

Vreau sa cumpar si eu Minecraft de pe store si nu pot. Am descarcat versiunea trial de pe store si acuma nu imi mai apare purchase. In joc, daca vreau sa salvez ma trimite pe store unde imi scrie allready purchase... Am versiunea de PS Vita unde am avut un cod de download pt PS3 si asa costa 18 lei. Am sters jocul si descarcat din nou, aceasi problema.

11. #651 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Guy s vin si eu cu o intrebare: Daca de exemplu am 2 counturi de psn unul UK si unul RO cel principal e de UK ( unde imi fac veacul) si vreau sa cumpar un joc de pe Psn Store RO il voi putea juca pe contul de UK?

Thx.

12. #652 SP
    Member Duni's Avatar
    Da, vei putea

13. #653 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    o saptamana mai tarziu. Functioneaza iar.
    Ce banca?

mie nici acum nu imi merge cu cardul de Raiff (deja sunt 2 luni de cand nu imi merge )... si chiar nu vreau sa imi fac un card la o alta banca doar pentru asta.

14. #654 SP
    Member cosmins's Avatar
    Pai ce avantaje ai la Raiffeisen? Daca e card de salariu iti poti muta contul la oricare banca. Eu am un Visa de la ING si am facut destul de multe tranzactii online, nu am avut niciodata probleme.

15. #655 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Ce a aparut pe Store Ro si o sa imi cumpar la prima reducere. Atat doar ca de pe storeul romanesc inca lipseste Resident Evil 4

Resident Evil Super Bundle PS3

16. #656 SP
    Member taz@'s Avatar
    Si daaaa, VICTORIE.... in sfarsit mi-a acceptat si mie cardul de Raiff... 'tui mama lor. Cei care mai au probleme cu card de Raiff, mai incercati. Totusi, sa puneti adresa asa cum este pe extrasul de cont.

17. #657 SP
    Junior Member Florin_vexx's Avatar
    a mers si la mine intr-un final sa adaug cardul de Raiffeisen .... n-am pus adresa cum e trecuta la banca am trecut doar strada si numarul fara bloc apartament etc si a mers

18. #658 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    pfoai, v-ati vaicarit zile si nopti, ati umplut topicul cu injuraturi catre burghezii aia de la sony si ce sa vezi, nu ati scris adresa corecta. Pfoai

19. #659 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    pfoai, v-ati vaicarit zile si nopti, ati umplut topicul cu injuraturi catre burghezii aia de la sony si ce sa vezi, nu ati scris adresa corecta. Pfoai
    Sunteti cam obraznic, vorbiti in necunostinta de cauza si ar fi bine sa va abtineti daca nu ati patit-o... Atunci, luminati-ma; de ce acum o saptamana (si in ultimile 3 luni) am bagat aceleasi date ca ieri si de pe extrasul de cont si nu mergea deloc si ieri am facut exact la fel si hopa, a mers... hmmm... oare e vina noastra ca n-am fost in stare sa bagam o adresa (trecuta exact cum apare in extras si care in trecut a mers perfect) sau Sony, care au servere de toata jena si nu imi pot asigura un serviciu complet pentru care eu platesc... Am pierdut 3 luni de ps plus si 3 luni de online.....

20. #660 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Cei care mai au probleme cu card de Raiff, mai incercati. Totusi, sa puneti adresa asa cum este pe extrasul de cont.

Nu stiu cine dracu e obraznic: eu care am facut o constatare pe baza a ceea ce afirma unii sau tu care ma faci obraznic. Mai ai si tupeul sa contrazici ceva ce ai afirmat cu 2 posturi mai sus

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 52 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast