Crede-ma, asta e singura soluție. Nu ești primul care vine cu întrebarea asta. Nu pot sa caut acum sa iti arat ca s-a mai discutat și schimbarea routerului este singura soluție descoperita. Imprumuta un router si va merge
Crede-ma, asta e singura soluție. Nu ești primul care vine cu întrebarea asta. Nu pot sa caut acum sa iti arat ca s-a mai discutat și schimbarea routerului este singura soluție descoperita. Imprumuta un router si va merge
Este o problemā cu TP Link, nu ştiu cât de grav poate fi un router nou care te costă 50 de lei.
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
EPIC A MERS e de la raiffeisen am incercat cu un card de la unicredit si a mers e de la raiffeisen cel mai probabil au ei un sistem de securitate antic si nu se pupa cu sony am incercat cu un card de la alta banca a mers.
Vreau sa cumpar si eu Minecraft de pe store si nu pot. Am descarcat versiunea trial de pe store si acuma nu imi mai apare purchase. In joc, daca vreau sa salvez ma trimite pe store unde imi scrie allready purchase... Am versiunea de PS Vita unde am avut un cod de download pt PS3 si asa costa 18 lei. Am sters jocul si descarcat din nou, aceasi problema.
Guy s vin si eu cu o intrebare: Daca de exemplu am 2 counturi de psn unul UK si unul RO cel principal e de UK ( unde imi fac veacul) si vreau sa cumpar un joc de pe Psn Store RO il voi putea juca pe contul de UK?
Thx.
Pai ce avantaje ai la Raiffeisen? Daca e card de salariu iti poti muta contul la oricare banca. Eu am un Visa de la ING si am facut destul de multe tranzactii online, nu am avut niciodata probleme.
Ce a aparut pe Store Ro si o sa imi cumpar la prima reducere. Atat doar ca de pe storeul romanesc inca lipseste Resident Evil 4
Resident Evil Super Bundle PS3
Si daaaa, VICTORIE.... in sfarsit mi-a acceptat si mie cardul de Raiff...'tui mama lor. Cei care mai au probleme cu card de Raiff, mai incercati. Totusi, sa puneti adresa asa cum este pe extrasul de cont.
a mers si la mine intr-un final sa adaug cardul de Raiffeisen .... n-am pus adresa cum e trecuta la banca am trecut doar strada si numarul fara bloc apartament etc si a mers
pfoai, v-ati vaicarit zile si nopti, ati umplut topicul cu injuraturi catre burghezii aia de la sony si ce sa vezi, nu ati scris adresa corecta. Pfoai
Sunteti cam obraznic, vorbiti in necunostinta de cauza si ar fi bine sa va abtineti daca nu ati patit-o... Atunci, luminati-ma; de ce acum o saptamana (si in ultimile 3 luni) am bagat aceleasi date ca ieri si de pe extrasul de cont si nu mergea deloc si ieri am facut exact la fel si hopa, a mers... hmmm... oare e vina noastra ca n-am fost in stare sa bagam o adresa (trecuta exact cum apare in extras si care in trecut a mers perfect) sau Sony, care au servere de toata jena si nu imi pot asigura un serviciu complet pentru care eu platesc... Am pierdut 3 luni de ps plus si 3 luni de online.....
Bookmarks