2 zile. Pe 31 am cumparat Plus, pe 2 aveam codul pe e-mail.
https://store.playstation.com/#!/en-...PLUSSUBS12MDOP
Stie cineva cat dureaza oferta?
daca am deja activat ps+ pe luna asta, dar vreau totusi sa imi iau oferta de mai sus, o sa intre in vigoare prima luna din oferta la data platii sau cand expira optiunea actuala?
asta da, dar mi s-ar adauga de azi anul respectiv? Sau peste 2 saptamani cand imi expira ps+ de luna asta?
Interesat de aflat.. eu tocmai ce mi-am reinnoit abonamentul, nu stiu daca e nevoie sa ma hazardez sa mai cumpar un an![]()
Am spus ca ti se prelungește valabilitatea cu un an. La cat ai tu acum valabilitate se mai adaugă un an. Adica vei avea plus 2 săptămâni + 1an
Confirm si eu cele spuse de bicky1310. Tocmai am luat şi eu 1 an şi valabilitatea este 25.07.2018, adică un an plus cat mai aveam. Pana acum ştiu ca îți arata ca nu ești eligibil, dacă aveai PS+ activ. Offtopic: preturi bune la jocurile adăugate pe PS+, la days of play.
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
intrebare, daca am cumparat Nioh de la altex, de unde trebuie sa cumpar DLC pe PS Store ca sa nu am probleme cu regiunea? UK? RO?
Da, normal ca merg dlc-urile dp RO pe jocurile de la Altex, doar sunt aceeași zona (z2). De pe US nu merg pt ca US e Z1
Aveti idee, acum cand e PS Plus 12m 157Ron, mai e si oferta cu Star Wars Ultimate Edition valabila? am citit terms and conditions si nu par sa se excluda, ideea e ca daca nu mai e, as lua si SW ca tot e la oferta 45 ron, doar ca n-as plati de doua ori daca il pot primi la PS+.
mersi!
Era la preț întreg cu SW, acum adunate dau mai ieftin.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Eu mai am valabil plusul pana pe 10.12.2017, dacă cumpar acum 12 lui imi prelungeste din data de 10.12 sau din momentul achizitiei? Mulțumesc
Am si eu un dubiu: daca cumpar season pass pt Rainbow six siege pe contul de Italia (cu ps+ and stuff) pot avea acces la operatori pe contul RO (unde am trofeele si ma joc)?
Edit: si daca nu se poate, exista un site ceva de unde pot cumpara bonuri valorice pt ps store romania, iar codul sa imi fie trimis prin mail?
Salutare, a mai avut cineva probleme cu adaugarea cardului Visa emis de ING?
Eu am avut unul tot de la ING dar Mastercard care a fost super ok insa a expirat si acum elibereaza doar Visa.
Am incercat sa-l adaug pe cont insa dupa ce adaug datele cardului, ma redirectioneaza la campurile cu adresa / oras iar de acolo dupa ce selectez Save imi spune sa reverific datele cardului.
Ce as putea sa-i fac?Mentionez ca tipul cardului este Visa Electron ( am vazut prin niste posturi pe paginile anterioare ca s-a mentionat si acest aspect ).
Bookmarks