Dant3, m-am uitat la video ala (desi nu stiu cine e tipu ala si ma enerveaza teribil felul in care vorbeste si am rezistat cu greu sa fiu atent pana la final desi nu zice rau ce zice) doar ca sa inteleg ce vrei sa spui si de ce continui sa te interesezi si sa postezi aici, desi e clar ca nu te mai intereseaza deloc jocul, ba chiar imi lasi impresia ca-l dispretuiesti dupa ce ai vazut/citit acele leaks si ca nu-ti place directia in care se indreapta (desi, again, totu e mega scos din context si cel mai probabil povestea se desfasoara diferit si se clarifica multe aspecte - sper).
Revenind la joc, pe mine nu ma deranjeaza feminismul asta din jocurile lor (sau din viata reala, pentru ca tipu vad ca de asta se leaga excesiv) sau directia (fortata sau nu) in care se indreapta jocul/povestea. Este doar un joc, un univers, o poveste si putem oricand alege sa NU-l cumparam/jucam daca nu este pe placul nostru.
Also, faptul ca intr-un joc, aleg sa mearga pe anumite subiecte care poate sunt mai greu de digerat de catre anumite persoane sau mai tabu, asta nu este un lucru rau, e doar diferit.
Asa cum in RDR2 s-a luat decizia ca personajul principal sa aibe animatiile alea lungi si naturale, sau sa mearga incet in camp in loc sa alergi, unii l-au mega blamat, altii l-au respectat si jucat pentru ce este (me included), asa s-au luat si aici niste decizii si asta este directia jocului, ca ne place sau nu.