Asa stiam si eu, nr. comenzii sau nr. de telefon. Poate s-a modificat intre timp.
Asa stiam si eu, nr. comenzii sau nr. de telefon. Poate s-a modificat intre timp.
Mie nu mi-au cerut niciodata buletinul, cel mult au confirmat numele, dar si asta rar.
Foarte ciudat. Anul trecut s-a dus sotia in locul meu la showroom Titan si desi avem acelasi nume, nu a vrut sa accepte sa achite produsul fara buletinul meu, dar am rezolvat pana la urma cu poza pe telefon.
Desi daca ma gandesc mai bine, intre timp au introdus aparatele unde poti achita cu acel QR Code si nu mai e nevoie sa mergi la casa, iar dupa aia nu te mai intreaba nimeni, nimic, la ridicarea de produse, deci poate e mai ok acum :)
https://www.nme.com/news/gaming-news...oilers-2683605
Pentru cei care inca nu sunt hotărați sa cumpere jocul la lansare. Poate va mai schimba percepția...
Sa il credem ?:-S
Eu tot il cumparam si daca imi povestea cineva tot jocul cap-coada. Eu sunt dupa principiul, ca sa cred, trebuie sa vad cu ochii mei si apoi cand cineva iti povestete ceva, iti zice esentialul, dar mie imi place sa ma uit la detaliile foarte mici sau mici, pentru ca alea fac diferenta.
Apoi, nimic nu se compara cu emotiile traite de tine jucand un joc.
Si indiferent ce s-a discutat pe Net (stiu totul, mi-a trimis un prieten un text foarte lung, cu toate spoilerele), tot o sa-l iau, nu ma las manipulat de niste hateri care au scos chestii din context.
O sa termin povestea si dupa aia, o sa-mi dau cu parerea, nu “ruland” jocul pe YT si fara ca inima sa-mi fie umbrita de hate, cum ca jocul ar fi trebuit sa opreasca la prima parte.
Apoi, trebuie sa fim toleranti. Oricine are drepturi indiferent de alegerile sale si faptul ca intr-un joc se promoveaza si personaje LBGTQ, nu e bai, fenomenul este prezent peste tot (recent in Casa de Papel am vazut, in Polar etc.), se promoveaza peste tot asa ceva, nu e ND singura companie care face asta, insa noi trebuie sa depasim aceste prejudecati si sa toleram astfel de lucruri noi, ajungand astfel la o maturitate care sa ne permita sa acceptam ca unii oameni isi gasesc fericirea in alt mod decat noi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu e nici un spoiler in comentariu ( stiu ca e panica mare, inteleg perfect)
Sunt de acord cu tine, am calcat si eu in spoilere ( mai mult din propria prostie) , dar cumva acum ma simt mai ok, nu mai e acel sentiment de "sper sa nu fiu dezamagit", vreau doar sa joc jocul, sa ma bucur de el asa cum a fost gandit, sa trag singur o concluzie. Acum ce ma intereseaza pe mine ( motivul pentru care am luat spoiler) este sa vad un unboxing la collector's :D:D:D
Fantastic cat au muncit oamenii astia, ca toata lumea sa-l poata juca, iar lumea arunca cu rahat in ei, rad de ei, sau nu vor sa le joace jocul.
https://blog.playstation.com/2020/06...ures-detailed/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Incep sa ma intreb cat ocupa pe HDD...
Au zis. In jur de 85 de gb instalu, si daca au si patch day posibil sa ajunga la 100.
E cel mai mare joc singleplayer de pana acum
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Pe contul de test arata cineva 78 GB aproximativ. Pun în secțiunea spoiler un clip pe care nu l-am văzut pana acum cu gameplay nou. Pe canalul lui sunt mai multe scurte.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Au muncit ca sa-l vanda si sa castige bani nu de dragul lumii ca daca le-ar fi propus cineva sa lucreaze doar sa-si scoata investitia nimeni nu ar fi lucrat la joc asa ca hai sa nici nu-i lingem!
Nu am citit despre ce leak si ce greseli ar fi facut developerii de s-au pus oamenii in cap la ei dar probabil este ceva motiv de au sarit atatia!
Toti le fac pentru a le vinde, dar nu toti isi dau interesul sa-l faca cat mai accesibil pentru persoanele cu anumite dezabilitati. Despre asta era vorba in link-u ala.
@Srachi nu toți muncesc la jocuri, unii doar se fac (EA, Ubisoft, Bethesda)
Nu am zis ca nu ar muncii dar o fac pt ei, nu stiam ca e vb de optiuni pt persoane cu dizabilități dar chiar si așa optiunile alea is facute cu gandul sa fie jocul accesibil si acelor persoane atrăgând probabil si vanzari mai mari.
Când apare jocul, luna asta parcă? Nu am mai urmărit anunturile!
The last of us 2 apare pe 19 IUNIE 2020 ! :x
Ah ok, e chiar după ușă, totuși cred ca nu am să-l iau day one.
95 pana acum pe metacritic.
http://www.metacritic.com/game/plays...j2BQ7h_1XeU294