So, cineva cu precomanda sau editia de colectie?![]()
Eu cu precomanda la editia de colectie![]()
---------- Post added 13-02-2019 at 17:13 ----------
Sons of Anarchy...
Ideea a fost Hype ... parere personala au dat cu muci'n fasole in timpul prezentarii Demo Tech ... dar incet incet au revenit in Hype cu campania de Marketing ...Concluzie ..ma uimesc astia de la Sony si pun pariu ca au regandit foarte mult Gameplay'ul..nu degeaba foloses " For the Players"
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Da. Altex being Altex. Sunt curios ce face eMag-u cu livrarile in showroom, pentru ca acolo, teoretic, nu se trimite marfa prin curieri externi.
Mie in showroom emag intotdeauna mi-au ajuns toate comenzile la timp. Nu am mai luat demult nimic de la Altex tocmai din motivul asta. Sa nu mai zic ca pot plati la automat, fara sa fiu nevoit sa vad casierul care isi uraste viata.
Edit: Mai putin de blackfriday. Atunci am stat o saptamana dupa ei.
Din ce stiu, press kit-urile nu vin cu jocul fizic, sau daca este fizic, nu este in carcasa si tot tacamul si da, nu sunt niciodata for sale, decat daca le vand cei care le-au primit.
Pentru cei ce stau in UK sau orice alta tara (nu cred ca o sa avem asa ceva la noi)
pam pam pam
Pentru cei ce stau in UK sau orice alta tara (nu cred ca o sa avem asa ceva la noi)
pam pam pam
scuze de double post.
Ar fi ceva, looks amazing, eu totusi trebuie sa ma multumesc cu aia de la collector's , daca o primesc fara probleme![]()
Da, e acelasi stil( arma taioasa care lasa sange suspendat))
+ singura diferenta e ca la god of war sangele e allbastru
Bookmarks