Xbox Series X 'Project Acoustics' audio ray tracing revealed
https://www.windowscentral.com/xbox-...acing-revealed
Xbox Series X 'Project Acoustics' audio ray tracing revealed
https://www.windowscentral.com/xbox-...acing-revealed
Apple TV and Your Favorite Streaming Apps Available on Xbox Series X|S at Launch - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Cred ca diferențele în jocuri neoptimizate sunt date mai degrabă de viteza Cpu cu 10% mai mare a lui Series X față de PS5
2K United Kingdom on TwitterOriginally Posted by 2K
Nu stiu cat de real este, dar cred ca e normal ca un procent fff mic de ceva electronic sa aibe probleme. Si va fi inlocuit pe loc, cu siguranta.
De fapt viteza mai buna in unele jocuri este data de faptul ca aceste jocuri aveau deja timp de incarcare mai buni pe XOX fata de PS4Pro si de aici si diferenta, insa nu este in toate jocurile la fel, in plus PS5 reduce cu mult mai mult timpul de incarcare fata de PS4Pro in comparatie cu timpul de incarcare dintre XOX si XSX. Uite mai jos o explicație destul de buna.
Eh...ssd-ul trebuia sa fie punctul forte al consolei,de 100 de ori mai rapid ca hddul din ps4 parca spunea Cerny.Destul de trist, de asta atâtea embargouri sa nu pice prost fata de xsx.
''Guys his Xbox isn’t broken he posted early gameplay and his email was in the video and Xbox bricked his console it’s common sense''
---------- Post added 07-11-2020 at 13:25 ----------
Referitor la loading times am zis sa nu postez dar nu pot sa ma abtin.
Eu nu am o problema cu loading times and I couldn't care less ca mi se incarca in 7 secunde sau in 15 secunde sau in 27.5 secunde (poate doar in @Souls games unde stau mai mult pe loading), dar mi se pare haios cand ma gandesc cum asta vara acel SSD din PS5 tinea loc si de GPU si de CPU si de toata consola in sine.
Deci varianta aceea de Xbox Borlderlands 3 arata genial. De-abia acum imi dau seama ce nebunii pot face cu XSX-ul, tocmai datorita formei... Practic il poti transforma complet... De-abia astept niste skin-uri 3D, sunt sigur ca vom vedea adevarate nebunii. Eu de exp. ma gandeam la ceva gen nava Borg.
---------- Post added 07-11-2020 at 15:40 ----------
Ce se mai plangea pe-aici ca SSD-ul din XSX e mai lent decat pe PS5. Oh well:
Viitorul suna bine.
Xbox Has Reportedly Approached Several Japanese Devs About A Buyout
"Several Japan-based game developers, from small to big, said it had approached them about buying their businesses. They asked not to be identified as the talks were private, and declined to give details on how the discussions went."
Sarah Bond - who oversees relations with creators across Microsoft's gaming ecosystem - also mentioned how Xbox has ramped up discussions with Japanese developers, in general, to encourage them to bring more games to Xbox.
One happens to be Koei Tecmo - with the company president stating how he's willing to consider more games for Xbox if Phil and co continue to show interest in Japan.
https://www.purexbox.com/news/2020/1...about_a_buyout
Sursa: Neogaf/Twitter
An intersting Leaked picture of a Xbox teardown it looks to be a Western Digital PC SN530 NVMe SSD and with it not being soldered means you can probably replace and put in more bigger storage internal SSD if you like and also means if the internal SSD die you can replace it without bricking your console.
Stiu ca la un moment dat erai ingrijorat (alaturi de cativa colegi) de viata relativ scurta a SSD-urilor de pe console. Eh, uite ca te-au ascultat.
Oricum, generatia asta MS a implementat unele chestii atat de consumer friendy incat pare aproape ireal.
poate multi nu stiu de faptul ca si jocurile stocate pe HDD extern usb 3.1 folosesc functia de quick resume, o alta bila alba!
Da, orice SSD are o durata de viata limitata (mai ales cand se face atat de mult cache si se scrie mult pe el). Ca va tine 1 an, 2 ani, 5 sau 10, asta ramane de vazut. Dar indiferent cat de mult tine, a pune soldered SSD pe placa de baza, ar fi insemnat ca odata busit, ori te bazezi pe garantie (tought luck dupa cativa ani), ori schimbi SSD-ul. Pacat ca Sony a ales varianta cealalta... but it is what it is. Da, Microsoft chiar s-a depasit un pic pe sine la XSX-ul asta.
Ha! Foarte tare. Asta inseamna ca face savestate pe SSD inclusiv la jocurile de pe HDD-ul extern. Chiar ca o bila alba in plus.
Acum, sa vedem de unde Dzeu vine consola... ca nu mai am rabdare.
Voi, ati primit-o vreunul? Ma uit pe grupurile de Xbox si vad ca sunt oameni care deja au primit mesaje ca sunt in livrare.
Bookmarks