A venit de la Gamers RO acum 5 minute
A pus o vorba buna Phil sa o primesti printre primii![]()
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
Am un prieten interesat de XSX, daca aveti dubluri (cei cu acele comenzi incurcare la Gamers RO) lasati-mi va rog un PM.
Na belea. @Xander Ro ai dormit la poarta Fan Courier ului.
Deci pana la urma sau ținut de cuvânt cei de la Gamers.ro
Trebuie sa ajungă și la mine cât de curând. Ai mai primit ceva cu pachetul factură, garanție ceva?
Desi eu am optat pentru un PS5 ma bucur pentru colegi de pe forum care isi primesc zilele acestea consolele de la Microsoft.
Sa fiti sanatosi si poate ne intalnim in cateva jocuri cu cross-play.
Si a mea e pe drum. Vine in 30 min. Just in time for lunch break
---------- Post added 10-11-2020 at 12:36 ----------
Gata. A venit dar doar una
Azi a ajuns si la mine curierul cu un Series S, doar ca fara awb sau nr.tel trecut de baietii de la gamers.ro, a venit pe incognito fara sa am cash scosi, asa ca revine maine.
Ca side note, inca nu m-am hotarat daca il pastrez, intereseaza pe cineva un Series S in Bucuresti?
More pics, as fi facut si un unboxing dar le stiti deja, plus ca nu cred ca ar fi apreciat nimeni sa auda pe fundal ''Akiiiii, tataaaa''
Astept sa vina azi/maine AC Valhalla si vineri sper sa primesc COD Black Ops Cold War pentru a avea un feedback mai consistent.
Pe 19 Nov asteptam 'bahanzul' ca sa-si ocupe locul langa TV.
La mine nu mai vine azica nu au trecut nr de tel pe pachet
Gata sa rezolvat, a ajuns și la mine
In magazinele de la noi, eMag, Altex, Flanco, cand va aparea Xbox Series X?
Sau va amintiti cumva cand a aparut Xbox One in aceste magazine? Ca sa ne facem o idee aproximativa macar. Sper sa se insele domnul de pe OLX in legatura cu februarie.
Eu refuz sa cred ca este cineva chiar atat de disperat sa plateasca dublu pentru consola
PS: l-as felicita putin pe domnul vanzator, dar mi-e ca imi inchid contul si mi-e lene sa-mi fac altul .
Eu sunt in aceeasi situatie cu Ramon cu 2 colete, am explicat mai devreme. Ceva mai devreme azi a venit coletul mai scump (pe care l-am refuzat, ca n-am de gand sa iau doua console), iar celalalt AWB momentan apare doar ca inregistrat la Fan Courier, fara detalii.
Bookmarks