Ar fi bine. Ma gandeam ca ajunge dimineata. Si eu stiam ca pleaca Joia dar am vazut ca Miercuri aparea deja in tranzit.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]()
Ar fi bine. Ma gandeam ca ajunge dimineata. Si eu stiam ca pleaca Joia dar am vazut ca Miercuri aparea deja in tranzit.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]()
Lista castigatorilor dupa numarul comenzii
https://www.tragerilasorti.ro/extrag...stigatori.html
Hmm, deja verificat, se pare ca sunt pe lista castigatorilor. daca PS5 nu a fost, macar xbox.
Eu asa cum ma asteptam, necastigator. Frack this...
Salut,
Ne pare rau sa te informam ca nu te numeri printre castigatorii in tragerea la sorti pentru noua consola Xbox Series X aferenta comenzii!
Vom initia procedura de restituire a contravalorii achitate in cursul acestei zile, urmand sa primesti o notificare in acest sens.
Toate cele bune,
Echipa Altex
Salut, si eu am pierdut.
Pentru cei care ati pierdut ati verificat daca ati fost inscrisi ? Urmatorul tab dupa castigatori "Vezi daca esti inscris".
Se pare ca eu nu am fost inscris desi am primit confirmare de la Altex ca am fost.
Am sunat la ei si nu stiu sa imi explice - am contact si persoana de contact care apare pe tragerilasorti.ro si nu raspunde.
Super treaba![]()
Guembal, trebuie sa adaugi -1 daca ai comandat de la Altex si -2 daca ai comandat de la MediaGalaxy. Doar asa te gaseste.
Mi-au confirmat telefonic in sfarsit - recunosc ca, comanda mea lipseste din concurs.
Au deschis sesizare si mi s-a spus ca vor reveni.
Voi presupune ca nu sunt singura persoana in aceasta situatie .. ar fi culmea.
Incearca sa verifici adaugand numarului tau de comanda "-1", daca te-ai inscris la Altex, sau "-2" pt. Media Galaxy. La mine asa a functionat.
da... aveti dreptate.. fara -1 nu gaseste si nu merge
Mersi mult de sfat
Congrats celor care au castigat
Deci sincer, e clar ca nu exista cadru legal prin care se poate stopa treaba asta, dar firmele mari gen MG, Emag, etc nu stiu, ANPC-ul whatever... ar trebui sa gaseasca o parghie prin care sa comunice cu olx macar intru limitarea acestor mizerii de oameni macar acum pe perioada sarbatorilor.
Am un prieten care isi dorea din tot sufletul lui consola asta, are sarbatorile stricate ca nu a prins, si jegosii astia le dau mai departe pe olx.
Scarba imi este de situatia asta, la propriu.
Bookmarks