În stoc la eMag: Microsoft Xbox Series S - 1.599,99 lei (vândută de eMag)
https://www.emag.ro/consola-microsof.../pd/D547D2MBM/
În stoc la eMag: Microsoft Xbox Series S - 1.599,99 lei (vândută de eMag)
https://www.emag.ro/consola-microsof.../pd/D547D2MBM/
De ce pe altex, emag, flanco pretul lui series s este de 1600 ron ,iar pe gamers.ro ,pretul e de 1460 parca. Credeam ca cel mai mic pret sunt la principalii retaileri. De ce il vand la un pret mai mare ?
Pentru ca in romania nu este lansata oficial si desi gamers.ro le iau si comercializeaza la preturile oficiale, ei avand sediu intr-o tara unde este lansata oficial, la noi comerciantii ii cumpara de la x furnizori care le vand putin mai scumpe.
De curiozitate , au inceput astia de la gamers.ro livrarea consolelor ca a trecut o sapt din martie
Microsoft Xbox Series S 512GB - 1.499,90 lei
https://altex.ro/consola-microsoft-x...NSXSERIESS500/
=D>
Au ajuns botii de la quickmobile sa isi faca reclama si pe aici :))
In afara de cei care au prins comanda la pretul mic (ulterior corectat), a mai primit cineva concola comandata de la gamers.ro?
Stock Busters la eMag cu Series S la 1499.99 RON: Consola Microsoft Xbox Series S - eMAG.ro.
Am comandat si eu tot prin februarie xbox series x de la gamers... nimic..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yay, azi, vineri dup-amiaza am primit mail ca comanda e la curier si ajunge in 1-5 zile lucratoare. Ar fi fost mega daca venea in weekend, dar e bine si asa. Ca idee, comanda am pus-o pe 12 Feb seara, imediat dupa ce au corectat pretul. Numar 1665392, daca vreti sa corelati cu ce aveti voi.
Confirm și eu că am primit mail și factura de la gamers.ro că se va livra Xbox ul.numar de comanda 1665365 din 12.02
Până acum nu am primit Nr de AWB,probabil va veni și acesta când va fi scanat de curier.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Data citeai mai atent vedeai ca nu am fost sunat, ci am primit mail. Comanda data pe 12 februarie, fara cont
Ai putea sa iei legătura cu ei sa ii întrebi de comanda ta.
Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk
A venit comanda de la Gamers.ro. Totul e in regula. Consola arata si merge impecabil. Bonus, aveam in cutie si 2 plicuri de Nescafe 3 in 1. Ma declar foarte multumit.
Emag, Altex, Flanco.. nu mai aduc consola??
N am mai vazum nimic, doar series s peste tot..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teoretic o aduc - practic, nu au de unde. Ei asteapta dupa furnizorul oficial din Polonia care nu are bucati suficiente.
Iar ceilalti furnizori (3rd party sa le zicem) le vand la pret mult mai mare, pentru profit mai mare si d-aia le vedem la preturi aproape duble pe la alti comercianti.
Flanco are Xbox Series X în stoc limitat.
Ori ceva eroare ori a fost si s-a dus rapid dar a ramas in continuare pe site.
L-am adaugat in cos si in 5s cat am dat next next, la finalizare mi-a dat eroarea:
Acum vad ca nu mai poate fi adaugat in cos desi arata la fel ca este stoc redus.Quote:
Comanda nu a putut fi trimisa. A intervenit urmatoarea problema: "Nu toate produsele sunt disponibile în cantitatea solicitată"